E van Dijk Schildersbedrijf BVOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VE van Dijk Schildersbedrijf BV
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
E van Dijk Schildersbedrijf BV
Simon Stevinweg 10
8013NB Zwolle

tel: 038-4654343

Extra informatie:

E van Dijk Schildersbedrijf BV is een schilders-, glaszet- en afwerkingsbedrijf met ongeveer 30 medewerkers. Wij zijn inmiddels meer dan 40 jaar aktief in deze branche. Vanaf de oprichting van de "Stichting AF erkende schildersbedrijven" zijn wij lid van deze organisatie. Sinds oktober 2001 zijn wij ook een VCA-gecertificeerd bedrijf. Wij werken voor o.a.: bedrijven, particulieren, beleggers, beheersmaatschappijen, pensioenfondsen en overheden. Onze service gaat verder dan de hiervoor genoemde diensten. Ook op het gebied van houtrotherstel, c.q. vervanging van verrotte delen, zoals bijvoorbeeld die van een kozijn, kunnen wij u van dienst zijn. Alle onderdelen van uw woning, bedrijfs- of kantoorpand kunnen door ons worden onderhouden en verfraaid. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in werkzaamheden verband houdende met utiliteitsbouw en nieuwbouw. Ook voor kleuradvisering kunt u bij ons terecht. Wij leveren schilderwerk op maat! Voorafgaand aan elk project bespreken wij uitvoerig al uw wensen en geven wij adviezen op heet gebied van kleuren en verf type. Uiteraard werken wij met de beste kwaliteit verf. E. van Dijk Schilders staan er om bekend dat zij nauwkeurig en precies werken. Vakmaschap en professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Schilderwerkzaamheden kunnen zowel binnen als buiten geschieden.
Op al onze schilderwerkzaamheden zit garantie. Vraag vandaag nog een offerte aan!