H vd Berg BV Schilders- en GlasbedrijfOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VH vd Berg BV Schilders- en Glasbedrijf
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
H vd Berg BV Schilders- en Glasbedrijf
Dorpsstraat 14/A
5261CK Vught

tel: 073-6562286

Extra informatie:

H vd Berg BV Schilders- en Glasbedrijf is opgericht in 1969 en sedert dien gehuisvest in het vertrouwde Vught. Vught is dan wel de thuisbasis van het bedrijf maar het werkgebied strekt zich veel verder uit. De werknemers waaieren iedere morgen uit naar alle windstreken van het land.

De opdrachtportefeuille van het bedrijf is evenwichtig opgebouwd en kent zowel zakelijke opdrachtgevers als particulieren. Het vak is in de basis nauwelijks veranderd de bedrijfsvoering echter des te meer. Met toenemende concurrentie van met name Oost-Europese ‘doe het zelvers’ is het nog meer van belang kwaliteit te leveren en te investeren in een goed ingewerkt team. Opgeleide vakmensen, woonachtig in de regio en die letterlijk en figuurlijk de taal van de opdrachtgever spreken.