B Cuypers BV Glas- en SchildersbedrijfOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VB Cuypers BV Glas- en Schildersbedrijf
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
B Cuypers BV Glas- en Schildersbedrijf
Dragonder 9/A
5554GM Valkenswaard

tel: 040-2046273

Extra informatie:

Wie zijn wij?

B Cuypers BV Glas- en Schildersbedrijf is opgericht in 1994 en sinds 1995 is ons bedrijf zowel voor het glas als voor de schilderwerkzaamheden AF erkend geworden en heeft zich in de loop der jaren bewezen om zich als een goed en kwalitatief bedrijf te profileren. Sinds 1 januari 2014 is onze rechtsvorm gewijzigd in een V.O.F. en is onze naam aangepast naar B Cuypers BV Glas- en Schildersbedrijf

Vakwerk

We zijn een klein Glas en Schildersbedrijf met een gemiddelde personeelbezetting van 8 personen in vaste aanstelling. Deze werknemers zijn allemaal zeer vakbekwaam, en zijn alle in het bezit van de vereiste schildersdiploma’s tevens zijn ze alle VCA 1 gecertificeerd. Onze glaszetters en schilders hebben alle een net en goed voorkomen, ze kunnen uitstekend contact onderhouden met de opdrachtgevers en het belangrijkste, ze kunnen een prima stukje vakwerk afleveren.

Compleet aanbod

We verzorgen het komplete gamma aan Glas en Schilderwerk zoals het restaureren van glas in lood, het plaatsen van dubbel glas, glasschades repareren, het schilderen van een woning of een kompleet appartementencomplex, houtrotsanering, muurschilderingen enz., we kunnen alles tot in de details voor U verzorgen.

Ons afzetgebied is over het algemeen regio Eindhoven en omstreken, maar er wordt niet geschuwd voor werkzaamheden landinwaarts. Tot onze opdrachtgevers behoren voornamelijk aannemersbedrijven, verenigingen van eigenaren, vastgoedbedrijven en particulieren.