Edda Glas BVOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VEdda Glas BV
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Edda Glas BV
Aresstraat 5/03
5048CD Tilburg

tel: 013-5716750

Extra informatie:

Edda Glas BV is een servicegericht, Brabants bedrijf waarbij u, als particulier en bedrijf , terecht kunt voor alle soorten glas, en alle woonwensen die een link hebben met glas. Zoals kozijnen, deuren, dakkappellen, keuken-achterwanden en rolluiken. Het hele pakket bij één bedrijf: praktisch, overzichtelijk en voordelig. Edda Glas BV denkt als ervaringsdeskundige met u mee en vindt samen met u een oplossing op maat.


“We onderscheiden ons door uitsluitend te werken met duurzame materialen en producten van onberispelijke kwaliteit. Onze medewerkers zijn secuur, snel en ze houden de werklocatie ordelijk. Bij de start dekken ze alles af en bij vertrek ruimen ze alles netjes op. Desgewenst voeren ze het oude materiaal voor u af.”