Jargo GlasindustrieOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VJargo Glasindustrie
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Jargo Glasindustrie
Rontgenweg 7
3208KG Spijkenisse

tel: 0181-615113

Extra informatie:

Glas is een vast product, wat het bijschaven na productie erg lastig maakt. Jarenlange ervaring heeft voor meer dan alleen specialiteit gezorgd. Het leveren van onder meer glasdeuren, brandwerende ramen, zonwerende schuifpuien en hardglazen klepramen is bij Jargo Glasindustrie een gewoonte. Jargo Glasindustrie kan zelfs de complete glasvoorziening voor haar rekening nemen, inclusief ventilatieroosters, montage etc.

Neem gerust contact met ons op voor vragen over kleine of grotere projecten. Wij hebben voor elke projectgrootte een passende oplossing.

Producten

Jargo Glasindustrie voert haar eigen merk Dubbelglas : Multiglas. Isolerende beglazing is er in vele soorten. Van isolerend tot hoog rendement. De zogehete HR beglazing is er in de soorten HR+(isolerend met een coating) en HR ++(isolerend, gas gevuld en met een coating). Ook dubbelglas met kruisroeden, glas in lood of glaspanelen behoren tot de mogelijkheden. U levert aan, wij bouwen samen! Op al onze dubbelglas geven wij een garantie van 10 jaar.