Glasvast GlaszettersbedrijfOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VGlasvast Glaszettersbedrijf
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Glasvast Glaszettersbedrijf
De Brik 1
3769JS Soesterberg

tel: 0346-353903

Extra informatie:

Onze doelstelling

•is isolatieglas plaatsen zoals het van oorsprong is bedoeld
•is snelle levering. Doordat ik rechtstreeks van de fabriek isolatieglas en aanverwante artikelen kan bestellen, is dat mogelijk
•alles is mogelijk. Zelfs glas-in-lood tussen isolatieglas of kruisroedes tussen isolatieglas

Isolatieglas Standaard

Met warmte-isolerend glas houdt u, t.o.v. enkelglas, de kou buiten en kunt u flink op de stookkosten besparen. Met standaard dubbelglas bijvoorbeeld, kan het jaarlijkse gasverbruik van een gemiddeld huishouden met 30 m3 per m2 glas worden gereduceerd.

Isolatieglas HR+

Bij HR+ dubbelglas is op één van de twee ruiten aan de binnenkant van de spouw een flinterdunne metaallaag aangebracht. De zogenaamde warmte-reflecterende coating. Deze laag zorgt ervoor dat een groot deel van de warmte naar de verblijfsruimte wordt teruggekaatst waardoor u meer energie kunt besparen ten op zichte van traditioneel dubbelglas.

Isolatieglas HR++

Door de droge lucht tussen het dubbelglas te vervangen door een edelgas, dat beter isoleert dan lucht, is het mogelijk om nog meer te besparen op uw energie kosten. We spreken dan over HR++ beglazing. Met HR++ dubbelglas kan deze besparing zelfs oplopen

tot het 60 m3 per m2 glas per jaar (ten opzichte van enkel glas).