Glas/Schildersbedrijf O de Jong BVOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VGlas/Schildersbedrijf O de Jong BV
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Glas/Schildersbedrijf O de Jong BV
Edisonstraat 16
8606JJ Sneek

tel: 0515 - 413 286

Extra informatie:

Schildersbedrijf O. de Jong in Sneek

Schildersbedrijf O. de Jong heeft zich in de loop der jaren weten te ontwikkelen tot een vooruitstrevend, modern en goed gekwalificeerd bedrijf met visie naar de toekomst. Dit hebben wij ondermeer te danken aan 40 jaar ervaring met vakbekwame mensen die garant staan voor kwaliteit, service en een goede werksfeer. O. de Jong is zowel op de particuliere als de zakelijke markt uw juiste en vertrouwde partner.

Af - erkend schildersbedrijf

Als u als particulier of ondernemer een schilders-, behangers- of glaszetters-bedrijf zoekt, wilt u niet alleen vakbekwame mensen, maar ook de zekerheid dat het gekozen bedrijf zijn afspraken nakomt.

De AF-Erkenningsregeling hanteert consumentenvoorwaarden en garanties die zijn overeengekomen met Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond. Daardoor kunnen alleen schilders-, glas-, behangbedrijven deelnemen die onder andere in het bezit zijn van alle vak- en bedrijfstechnische diploma’s en gecontroleerd worden op hun kwaliteit. Deze unieke regeling biedt u optimale garantie, zekerheid en vertrouwen.

GlansGarant, je hele huis straalt ervan.

Wij zijn aangesloten bij GlansGarant, de oplossing voor Nederlanders die hun huis graag in topconditie houden, zonder hoge uitgaven ineens. Met GlansGarant sluit u een tienjarig onderhoudsabonnement af, waardoor uw huis er altijd perfect bijstaat. Jaar in jaar uit. Wij zorgen ervoor dat uw huis piekfijn in de verf wordt gezet in de kleuren die u wilt en onderhouden alles elk jaar opnieuw. En dat voor een vast bedrag per maand of per jaar!

VCA * gecertificeerd

VCA betekent Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers, maar het is veel meer. VCA is een veelzijdig en compleet programma waarmee dienstverlenende bedrijven objectief en structureel kunnen worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem (VGM is Veiligheid, Gezondheid, Milieu).

Diensten O. de Jong voor particulier & zakelijk

Schildersbedrijf O. de Jong heeft zich in de loop der jaren weten te ontwikkelen tot een vooruitstrevend, modern en goed gekwalificeerd bedrijf met visie naar de toekomst. Dit hebben wij ondermeer te danken aan 40 jaar ervaring met vakbekwame mensen die garant staan voor kwaliteit, service en een goede werksfeer.

O. de Jong is zowel op de particuliere als de zakelijke markt uw juiste en vertrouwde partner. Voor verdere vragen of mogelijkheden staan wij u graag persoonlijk te woord.