G van Dijk Schildersbedrijf en GlashandelOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VG van Dijk Schildersbedrijf en Glashandel
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
G van Dijk Schildersbedrijf en Glashandel
Kalverkampen 21/B
9628TT Siddeburen

tel: 0598-432131

Extra informatie:

Geheel nieuw is het digitaal bestellen van uw glas, van enkelglas t/m vele soorten combinaties isolatieglas. Hiermee voorzien wij vele particulieren en zakelijke klanten van een extra service om zeer snel glas te leveren. Ook de ontwikkeling in de glasmarkt volgen elkaar in razend tempo op o.a. HR++, veiligheidsglas, brandwerend glas, zonreflecterend glas, glas in lood en inbraakwerende beglazing. Dit alles in enkel en in combinatie met isolatieglas te leveren. Hierbij horen uiteraard ook de verschillende voorschriften van toepassing en normen welke gehanteerd moeten worden bij leveren en plaatsen. Ons bedrijf is sinds 1978 gespecialiseerd in alle voorkomende glaswerkzaamheden. Het bedrijf is gevestigd in Siddeburen en is werkzaam in de provincie Groningen, kop van Drenthe en gedeeltelijk in Friesland. Ook zijn er projecten in Utrecht en Amsterdam uitgevoerd. Ons bedrijf heeft vakbekwame medewerkers in dienst met jaren lange ervaring op het gebied van advies, leveren en plaatsen van alle voorkomende glas soorten. Eén van onze specialiteiten is het leveren van diverse types isolatieglas binnen 3 dagen. Spoedopdrachten kunnen binnen 24 uur uitgevoerd worden. Wekelijks leveren wij uw bestelde glas aan huis of op de afgesproken werkplek. Tot onze klantenkring behoren particulieren, zakelijke opdrachtgevers, architekten, klussenbedrijven, bouwmarkten en woningbouwverenigingen.