De Wit GlasserviceOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VDe Wit Glasservice
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
De Wit Glasservice
Industrieweg 5
5482 TE Schijndel

tel: 073-5498922

Extra informatie:

In ons bedrijf zijn we 24 uur per dag met vier mensen actief in de nieuwbouw en renovatie glasschade service. Ook leveren we steeds meer glas aan schilders en ZZP'ers.
We staan altijd klaar, denken met de klant mee en hebben dankzij jarenlange ervaring voor de meeste problemen meteen een passende oplossing. Denk hierbij aan diktes van het glas, hardglas (puien) isolatieglas met een oversteek (lichtstraat, verlijming van glas tegen glas) monumentenglas, veiligheidsglas en de normen hiervan, douchewand, spiegelverwarming en wienersprosse.

En het allerbelangrijkste is misschien nog wel dat we het glas snel en vakkundig plaatsen en dit alles aanbieden voor glasscherpe prijzen.

Glassrepair is de naam van onze 24 uurs glasservice waarmee we door heel Brabant actief zijn.
Of het nu gaat om een klein ruitje, om een grote winkelruit of dat we een houten nooddeur moeten maken: altijd kan iedereen een beroep op ons doen.
Wij werken al jaren voor verzekeringen en particulieren.
We zijn altijd bereikbaar en in overleg komen de glasschade maken of we maken een noodvoorziening.
Ook kunnen we de rekening rechtstreeks afwerken met de verzekering.