Aarts OnderhoudsgroepOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VAarts Onderhoudsgroep
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Aarts Onderhoudsgroep
Nobelweg 5A
5482 NN Schijndel

tel: (073) 5496492

Extra informatie:

Aarts Onderhoudsgroep is trots op de kenmerkende ambachtelijke schilders kwaliteit die wij kunnen leveren en garanderen. Duurzaamheid en vakmanschap hebben wij hoog in het vaandel staan. De AF erkenning en VCA certificering getuigen van een goede organisatie en veilige werkwijze.

Onze werkzaamheden beperken zich niet alleen tot het verzorgen van binnen en buiten schilderwerk. Vanuit onze ambachtelijke insteek realiseren wij kleine bouwkundige of complete renovaties, door gebruik te maken van duurzame producten. Ook alle soorten glasherstel worden door ons vakkundig aangepakt

Visie

Aarts onderhoudsgroep staat voor sociaal verantwoord en innovatief ondernemen tegen een goede prijs en kwaliteitsverhouding.

Sociaal

Dit komt tot uiting in de bijvoorbeeld met de WSD groep. Hier krijgen mensen onder goede begeleiding kunnen werken in de bouw zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Innovatief

Het innovatieve komt naar voren doordat ze niet stil willen zitten en vooruit willen blijven denken. Zo hebben ze met Floaty de top 20 gehaald van de meest innovatieve bedrijven van 2010.