AVD Schilders- en GlaszetbedrijfOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VAVD Schilders- en Glaszetbedrijf
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
AVD Schilders- en Glaszetbedrijf
Molendijk-Noord 50
5482WX Schijndel

tel: 073-5474694

Extra informatie:

U zoekt een schildersbedrijf en glaszetbedrijf die in de particuliere sector ruime ervaring heeft.
U wilt kwaliteit, waarbij rekening gehouden wordt met de laatste trends in wonen en afwerking.
U zoekt betrouwbare vakmensen die op de hoogte zijn van de laatste regelgeving op milieugebied en oplossingen kennen die de duurzaamheid bevorderen en tevens werken met de modernste technieken.
U wilt betaalbare kwaliteit.

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Al 2 generaties langs verzorgt ons schilders en glaszetbedrijf een constante service.

Schilderswerken

Wij werken voornamelijk voor particulieren. Dat wil voor ons zeggen ambachtswerk. Dit is werk wat precies en nauwkeurig is. Aangezien wij altijd bij de mensen thuis zitten weten wij wat de mensen willen. Met onze verf werken wij dan ook al 15 jaar omdat dit een goed product is en wij hier volledig achter staan.

De verf die wij gebruiken is te verkrijgen in alle soorten kleuren en glansgraden. Door onze vele keus aan kleurenwaaiers en ons advies op maat kunnen wij u altijd tevreden stellen.

Garantie

Mocht u klachten hebben over het schilderwerk binnen 5 jaar waar u niks aan kunt doen, dan komen wij daar zonder moeite voor terug om op te lossen. Dit zit bij het schilderwerk inbegrepen. Wij zijn flexibel , precies en hebben maar 1 doel dat is u tevreden achter laten. Mocht u willen weten hoe u huis er uitziet met bijvoorbeeld roomkleurige kozijnen en een rode voordeur dan kan hiervoor een foto worden gemaakt zodat u een idee krijgt hoe u huis er uit komt te zien.

U krijgt bij ons dus altijd advies op maat