R H Jager GlasserviceOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VR H Jager Glasservice
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
R H Jager Glasservice
Noorderstraat 7
9611AA Sappemeer

tel: 0598-392868

Extra informatie:

Voor behang-, glas- en schilderwerk bent u bij R H Jager Glasservice aan het juiste adres. Ons schildersbedrijf heeft zich in al die jaren bewezen als een betrouwbaar, vakbekwaam en service gericht bedrijf voor alle voorkomende schilderswerkzaamheden, of het nu gaat om het vakbekwaam restaureren van een monumentaal pand of het bijwerken van een verrot kozijn. Voor al uw schilderwerk, zowel binnen als buiten, kunt u R.H. Jager benaderen.

We werken al vele jaren met dezelfde kleine groep gemotiveerde werknemers en staan daarmee garant voor kwaliteit en efficiëntie. Om die reden schenken zoveel opdrachtgevers, zowel particulieren als uit het bedrijfsleven, ons hun vertrouwen.

Het schilderen van monumentale panden vereist speciale technieken en materialen. Wij hebben een aantal vakmensen in huis die op dit gebied graag hun meesterschap tonen. Dus ook daarvoor kunt u bij R H Jager Glasservice terecht.

Ook zijn wij gespecialiseerd in glaswerk. Wij plaatsen alle soorten glas waaronder: floatglas / enkelglas, figuurglas, draadglas, gelaagd glas, gehard glas, glas in lood, isolatieglas HR++, zonwerend glas, spiegelglas, geluidwerend glas, ventilatieroosters ed.

Bij glasschade is R H Jager Glasservice ter plaatse. Zo kunnen wij dezelfde dag nog noodglas plaatsen. De factuur van de schade kunnen wij bij uw verzekering indienen, zodat u er geen omkijken meer naar heeft.