Langeraap Glasservice BVOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VLangeraap Glasservice BV
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Langeraap Glasservice BV
Deken Fritsenstraat 29
5243VL Rosmalen

tel: 073-5213266

Extra informatie:

Langeraap Glasservice BV is een speciaalzaak in verf, behang, gordijnen, vloerbedekking, zonwering en glas met twee vestigingen in Rosmalen. U wordt hier persoonlijk geholpen bij het kiezen van de juiste kwaliteit en kleur verf en bij het uitzoeken van behang.

Natuurlijk is er de glasservice. Op maat gesneden glasplaten en spiegels worden, indien gewenst, in onze eigen werkplaats geslepen, dus geen lange besteltijden. Ook voor hardglazen deuren, douchewand of deuren bent u bij ons aan het goede adres.

Langeraap Glasservice BV is sedert een aantal jaren V.C.A. gecertificeerd. Dat betekent dat ons bedrijf voldoet aan strenge eisen op het gebied van veiligheid en milieu.


Alle soorten Glas - Spiegels - Dubbel
glas - Beveiligingsglas - Gehard
Glas - Glas in Lood - Glas slijpen