Hijman GlasOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VHijman Glas
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Hijman Glas
Cort van der Lindenstr 15
2288EV Rijswijk

tel: 070-3996106

Extra informatie:

Hijman Glas heeft een jarenlange ervaring met alle glaswerken. Ruit, deur, dubbel, gelaagd, gehard en bestand tegen inbraak of zelfs brand. Onze eigen werkplaats garandeert vakwerk en snelle levering.

Bel 070 - 399 61 06 voor herstel van glas- en ruitschade!

Met 5 mobiele teams zijn we 24 uur en 7 dagen per week paraat voor glasschade en ruitherstel. U blijft nooit te lang met de brokken zitten.

Hijman glas heeft naast een hoop verschillende soorten glas ook een uitgebreid assortiment aan glas gerelateerde producten zoals hardglazen deuren, spiegels en ventilatieroosters

Hijman Glas informeert u graag over het enorme scala aan mogelijkheden met glas. We komen naar u toe om uw situatie op te nemen. In onze showroom kunt u ideeën op doen en de grote variatie van producten en toepassingen bekijken.