W & T GlaszettersbedrijfOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VW & T Glaszettersbedrijf
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
W & T Glaszettersbedrijf
Mary Zeldenrustlaan 56
5122CE Rijen

tel: 0161 220227

Extra informatie:

Huisveld schilderwerken is opgericht door Huub Huisveld in 1985. In 1998 heeft Adriaan Wouters dit goedlopende bedrijf overgenomen. In 1999 is het bedrijf W&T (Wouters & Timmermans) opgericht. In 2001 is er besloten om samen te gaan om onze klanten nog beter ter dienst te kunnen zijn.

Wij kunnen dan ook met gepaste trots zeggen dat wij met onze “ploeg mensen” een steeds groter en tevreden aantal klanten in ons bestand hebben mogen opnemen. Ons klantenbestand bestaat uit particulieren, aannemers, bedrijven en verenigingen van eigenaren.
Naast onze schilderwerken zijn wij ook actief op het gebied van vlakglas beglazing.
Wij vinden de belangrijkste graadmeter voor kwaliteit ons klantenbestand.

Wij zijn vanzelfsprekend aangesloten bij de “Koninklijke vereniging FOSAG”, “Bedrijfschap Schildersbedrijf” en deelnemer van het huisschilderplan. Wij voldoen ook aan de door branche gestelde eisen v.w.b. de ERKENNINGSREGELING en zijn dus AF-ERKEND. Tevens zijn wij erkend leerbedrijf.

Voor het maken van een offerte komen wij graag bij u langs om het werk te bekijken en natuurlijk proberen wij u een zo goed mogelijk advies te geven m.b.t. de werkzaamheden die u wilt laten verrichten.