Wolf BV GlashandelOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VWolf BV Glashandel
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Wolf BV Glashandel
Edisonweg 11
8071RC Nunspeet

tel: 0341-261171

Extra informatie:

Glashandel Wolf is een jong en dynamisch bedrijf, dat zich bezig houdt met het leveren en plaatsen van alle soorten glas. Het bedrijf telt momenteel tien medewerkers die de werkzaamheden vakkundig uitvoeren.

De werkzaamheden bestaan o.a. uit het plaatsen van glas in nieuwbouw, maar ook renovatie behoort tot onze werkzaamheden.
Als u het op prijs stelt komen we langs om te adviseren, te meten en het totale glasproject tot een goed einde te begeleiden.
Wij hebben een 24-uurs service, wat betekent dat we dag en nacht klaar staan om zowel particulier als het bedrijfsleven in noodgevallen bij te staan.

Vanwege onze grote en uitgebreide voorraad kunnen wij u, zo goed als altijd, van dienst zijn.

Glashandel Wolf heeft contacten met topfabrikanten op het gebied van glas. Het isolatieglas betrekken wij van Spliet & de Waal BV uit Lopik.

In onze showroom kunt u alles komen bekijken. Van spiegels tot figuurglas, van glas in lood tot hardglazen deuren. En van sky-lite dakbedekking voor serres tot en met isolatieglas met roeden: Het is er en wij voorzien het van vakkundig advies. 40 soorten figuurglas zijn uit voorraad leverbaar.

Bent u nieuwsgierig geworden, kom dan gerust een kijkje nemen in onze showroom. U bent van harte welkom!