Mijdrechtse GlashandelOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VMijdrechtse Glashandel
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Mijdrechtse Glashandel
Constructieweg 19
3641SB Mijdrecht

tel: 0297-286336

Extra informatie:

U kunt bij ons terrecht voor al uw wensen op glasgebied. Onze activiteiten bestaan uit:

--Glashandel
--Glaszetten
--Spiegels

De Mijdrechtse Glashandel is een bedrijf dat met vakmanschap glasproducten levert en vakkundig plaatst. Van inmeten tot montage, van woonhuis tot industrie. Zo doen wij bijvoorbeeld douchewanden, spiegels, achterwanden van keukens en enkel- en dubbelglas. Maar ook voor glazen (schuif)deuren en balkonafscheidingen kunt u bij ons slagen. Heeft u een wens die hier niet tussen staat? Schroom dan niet om contact op te nemen, dan gaan wij aan de slag om met u een passende oplossing te bedenken.

De Mijdrechtse Glashandel is ontstaan uit Schildersbedrijf en Industriespuiterij Van Zuylen & Zn. Het bedrijf is in 1964 opgericht door de heer J. van Zuylen sr. Vervolgens is het bedrijf overgenomen door zijn zoon Joost van Zuylen. In 1994 zijn de bedrijfsactiviteiten uitgebreid met de glashandel. De glashandel wordt door zoon en eigenaar Arie van Zuylen geleid.

Sinds de oprichting concentreren wij ons op het leveren en monteren van glas. De glashandel is inmiddels uitgegroeid tot een onderneming met 8 medewerkers die zich vol passie inzetten voor onze klanten. Iedere opdracht is een uitdaging, ongeacht het formaat van het project.

Wij bieden u altijd de beste oplossing voor uw situatie. Wij zijn alert op de nieuwste glastrends zodat we u doelmatig kunnen informeren over alle beschikbare mogelijkheden. Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel.

Wij staan voor vakkundig advies, kwaliteit, snelle levering en plaatsing én klantvriendelijkheid.