Boonstra Glas- Schildersbedrijf & HobbyshopOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VBoonstra Glas- Schildersbedrijf & Hobbyshop
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Boonstra Glas- Schildersbedrijf & Hobbyshop
Molenstraat 6
9363BC Marum

tel: 0594-641895

Extra informatie:

Boonstra Glas en Schildersbedrijf voert schilderwerken uit, zowel binnenwerk als buitenwerk voor grote opdrachtgevers maar ook voor particuliere opdrachtgevers. Naast schilderwerk behoort ook het leveren en plaatsen van isolerende beglazing en het aanbrengen van diverse wandafwerkingen zoals behang, wandweefsel en spackwerk tot de mogelijkheden. Klik hier voor meer informatie.

In onze winkel Hobbyshop Boonstra krijgt u volop advies voor het zelf uitvoeren van schilderwerk met professioneel materiaal voor binnen en buiten. Onze medewerkers geven graag een goed advies inzake kleur en verwerking van de verf en met onze eigen verfmengmachine kunnen wij voor u alle kleuren mengen die u maar wenst. Een ruim assortiment behang van individueel tot supertrendy is tevens aanwezig, inclusief alle benodigde accessoires. Ook voor onderhoud- en reinigingsproducten voor al het schilderwerk kunt u bij ons terecht

Glas en Schildersbedrijf

Boonstra Glas en Schildersbedrijf voert onderstaande werkzaamheden uit. Het betreft schilderwerken, zowel binnenwerk als buitenwerk voor grote opdrachtgevers maar ook voor particuliere opdrachtgevers. We komen daarvoor graag bij u langs om de details verder uit te werken zoals bijvoorbeeld het opmeten van de vertrekken en ramen.

Onderhoudsschilderwerken

Het uitvoeren van onderhoud op particuliere- en bedrijfsmatige objecten kan door ons worden uitgevoerd. De periodieke onderhoudsbeurt van het schilderwerk is de gelegenheid om na te denken over kleuren van het pand. De kleuren die aan de buitenkant van het pand toegepast worden, zijn gezichtsbepalend. Bij de bepaling van de kleur speelt een aantal factoren een rol. In de eerste plaats natuurlijk uw eigen smaak, maar ook de omgeving, omliggende panden en het karakter van uw pand zijn van invloed. We geven graag advies over het gebruik van kleur.

Nieuwbouwschilderwerken

Het uitvoeren van projectmatig schilderwerk van o.a. utiliteitsbouw, maar ook het schilderen van uw nieuwe woning kan door ons worden uitgevoerd. Vraag vrijblijvend een offerte.

Houtrotreparaties

Zullen worden uitgevoerd volgens het window care systeem

Gevelreiniging

Goede basis en voorbereiding treffen voor een goede afwerking voor de diverse muurverven. Dit bevat o.a. het verwijderen van graffiti.

Behangwerken en wandafwerking

Uitvoeren en verwerken van behang en structuur en/of sierpleister in uw woning of bedrijfspand in alle denkbare kwaliteiten en uitvoeringen zoals meerkleuren afwerkingen en speciale ambachtelijke technieken. Ook spackwerk toepassingen worden door ons uitgevoerd.

Beglazingen

We doen veel aan beglazing. Zo kunnen we u HR-glas, verbeterd rendement glazen HR t/m HR++ glas leveren. In overleg kunnen we met u bepalen wat voor u de juiste beglazing is. Tevens plaatsen en leveren we figuurglas en spiegels. Natuurlijk ontbreekt het veiligheidsglas niet in ons assortiment.

Vloerafwerkingen (grindvloeren)

Voor het leveren en aanbrengen van een grindvloer kunt u bij ons terecht. Ook voor de vloer is de kleur zeer bepalend voor de sfeer in het pand. Zo zijn er ca. 65 verschillende standaard kleuren grind tot beschikking die ook weer samengevoegd kunnen worden tot een nieuwe kleur zoals u wenst. Grind kan zonder problemen over een tegelvloer worden gelegd.

Planmatig onderhoud

Periode schema’s kunnen worden opgesteld om de kosten te verdelen over 10 jaar waarbij uw huis/pand via onderhoudscontract keurig bijgehouden wordt. Probleem van onderhoud is voorbij.

Interieur kleuradvies

Het fijn afstellen van kleuren in de diverse ruimtes, om te komen tot een verantwoorde schakering van kleuren. Warm huiselijk, functioneel of industrieel, uw wensen vertalen wij in een harmonieus resultaat.