Schildersbedrijf Afman BVOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VSchildersbedrijf Afman BV
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Schildersbedrijf Afman BV
Potklei 22A
9351VS Leek

tel: 0594-516100

Extra informatie:

Afman Schilderwerken: voor ál uw schilderwerk in Groningen, Drenthe en Friesland


Afman Schilderwerken uit Leek in Groningen is een veelzijdige en vakkundige schilder. We onderhouden huizen en panden op alle mogelijke manieren. Daarbij kunt u kiezen uit veel verschillende stijlen en materialen. Over het algemeen zijn we actief in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Naast het schilderen van uw huis doen we ook aan glaszetten, wandbekleding en houtrotreparaties. Bij glaszetten heeft u keus uit verschillende soorten dubbel, enkel of HR- glas. Uw muren kunnen we stucen, spuiten of behangen.

Gegarandeerd vakwerk, heldere offerte

Wij laten alleen échte vakmensen aan uw huis werken. Afman Schilderwerken draagt het AF- certifictaat. Dat betekent gegarandeerd kwaliteit. Voordat u besluit met ons in zee te gaan kunnen we een heldere offerte uitbrengen. We werken ook op nacalculatie.

Grote schilderklussen overal in het land

Afhankelijk van de omvang van een klus werken we niet alleen in de drie noordelijke provincies, maar ook elders in het land. Afman Schilderwerken heeft een goede reputatie en bestaat al ruim 125 jaar. Vader Henk en zoon Henk Roel zijn op dit moment de 4e en 5e generatie Afman schilders. We worden regelmatig gevraagd voor grote opdrachten in Noord-Holland, Overijssel of Gelderland.


Afman Schilderwerken: oud familiebedrijf met goede reputatie


Afman Schilderwerken uit Leek in Groningen is een familiebedrijf met een lange staat van dienst. In 1886 werd het opgericht door Cornelis Afman. 5 generaties later zijn vader en zoon Henk en Henk Roel Afman eigenaars van het bedrijf. Afman Schilderwerken staat bekend als een schilder die écht vakwerk levert. In Groningen, Drenthe en Friesland, maar óók daarbuiten.

We zijn een middelgroot bedrijf. Dat betekent dat u gemakkelijk in contact komt met de persoon die ú nodig heeft. In veel gevallen zijn Henk of Henk-Roel Afman dat zelf. Ze zullen u altijd goed adviseren en een duidelijke offerte uitbrengen die ze persoonlijk toelichten.

Ook stucen, spuiten, glaszetten én houtrotreparaties

De laatste jaren zijn we uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf op het gebied van woningonderhoud en -restauratie. We schilderen niet alleen uw huis maar doen ook houtrotreparaties en zetten verschillende soorten glas. Wanden kunnen we stucen, behangen of spuiten. Voor iedere vorm van onderhoud levert Afman Schilderwerken echte vakmensen.

Kwaliteitsgarantie door ‘Af-keurmerk’

Ongeacht de aard van de klus aan uw huis, kunt u verwachten dat we hem perfect uitvoeren. We zijn namelijk ‘AF-erkend’. En daar zijn we trots op. De eerste twee letters van die titel doen vermoeden dat we hem zelf hebben verzonnen. Dat is niet het geval! Het AF-keurmerk is een officieel kwaliteitskeurmerk voor bedrijven in de schilders-, onderhouds-, metaal-, conserverings- en glasbranche. Alle mensen van Afman Schilderwerken hebben daarnaast allemaal het VCA-certificaat. Dat houdt in dat ze verantwoord en veilig werken.

Jaarlijks schilderonderhoud via GlansGarant

Afman Schilderwerken is aangesloten bij GlansGarant. Via GlansGarant kunt u een tienjarig contract met ons afsluiten. Voor een vast bedrag per maand of jaar geven we uw huis dan ieder jaar een onderhoudsbeurt. Direct contact, helder advies en duidelijke offertes.

Weten wat wij voor uw huis kunnen betekenen?