Czaar Peter GlasOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VCzaar Peter Glas
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Czaar Peter Glas
Noordeinde 8
1121AD Landsmeer

tel: 020-4820780

Extra informatie:

Na een aantal jaren bij een glasbedrijf te hebben gewerkt heb ik besloten om in 1993 een eigen glashandel/glaszetterij te beginnen. Daar mijn werkterrein in die tijd voornamelijk de Zaanstreek betrof en ik mij wilde vestigen in het centrum van Zaandam heb ik voor de naam Czaar Peter Glas gekozen.
Na de inschrijving bij de kamer van koophandel veranderde er veel in die binnenstad, zo werd er een gedeelte voor verkeer afgesloten en dus slechter bereikbaar voor klanten en leveranciers.
De naam was al bekend en zodoende heb ik deze behouden.

Na een aantal jaren vanuit Amsterdam te hebben gewerkt zijn wij verhuisd naar Landsmeer en zitten daar inmiddels 15 jaar.
De zaak run ik samen met mijn vrouw (administratie en telefoon).
Verder werken wij met een vaste groep glaszetters dus kunnen zowel kleine als grote projecten aan (zie foto’s projecten).
Wij hebben ook ervaring met hardglazen toepassingen voor kantoren, badkamers, winkels en kunstwerken.