Crystal Glass & Wansink-de JongeOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VCrystal Glass & Wansink-de Jonge
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Crystal Glass & Wansink-de Jonge
Klarenbeekseweg 119
7381BE Klarenbeek

tel: (0) 55 542 4076

Extra informatie:

Wansink & de Jonge zijn de vakmensen uit Apeldoorn. Wansink en de Jonge zijn de schilders die kleur geven aan trendy winkels en zijn de gemotiveerde vakkrachten die overweg kunnen met de strenge eisen van de levensmiddelen industrie. Wansink & de Jonge beheersen het schildersvak. Zij schilderen huizen en verblijfsruimten van woningbouw verenigingen, gemeentes, zorginstellingen en particulieren. Wansink & de Jonge zetten glas van een klein ruitje en een woning tot een glazen pui of vloer voor kantoor en winkel.

Wansink & de Jonge denken mee, pakken aan en werken door. Zijn flexibel en houden bedrijfsprocessen niet op. Zij schilderen, coaten en zetten glas op dagen die de opdrachtgever het beste passen.

Glas zetten

Wansink & de Jonge is ook een glaszettersbedrijf. Van hele glazen gevels tot het plaatsen van een douchewand, het leggen van een glazen vloer of zetten van een ruitje in een woning. De vakmensen van Wansink & de Jonge beheersen het vak.

--Isolerend glas
--Brandvertragend glas
--Letzelwerend glas
--Zonwerend glas
--Glas in lood, restauratie en ontwerp

Beglazing voor

--Dak
--Vloer
--douchewanden en –deuren
--Toegangsdeuren
--Geluidwerende deuren
--Grafmonumenten