Glasservice IJsselsteinOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VGlasservice IJsselstein
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Glasservice IJsselstein
Linnaeusweg 12
3401MS IJsselstein

tel: 030-6875650

Extra informatie:

Dé vertrouwde glaspartner
voor particulieren en zakelijke klanten

Voor iedereen

Van grootschalig glasproject tot het vervangen van een koelkastruitje. Van (de restauratie) van glas in lood tot vervanging van bestaande ruiten door isolatieglas. Voor elke behoefte op glasgebied is Glasservice IJsselstein uw partner. We leveren en zetten alle soorten glas.

Service en kwaliteit

Service en kwaliteit gaan bij ons hand in hand. Niet voor niets vertrouwen particulieren en zakelijke klanten in IJsselstein en omgeving al sinds 1989 op het vakmanschap en de scherpe prijzen van Glasservice IJsselstein.

Uit voorraad leverbaar

U als klant profiteert van ons eigen magazijn met een voorraad van 10.000 m2 glas. Voor het grootste gedeelte leveren we direct uit voorraad. Met ons eigen machinepark bewerken - snijden, op maat maken, boren en slijpen - we uw glasproducten op alle mogelijke manieren.

Kwaliteitsglas in alle soorten, diktes en bewerkingen

Zoekt u een glazen paneel? Wilt u uw bestaande ruiten vervangen door dubbel glas of HR-glas? Wilt u ruitschade zo snel mogelijk laten repareren? Glasservice IJsselstein levert elk formaat glas in nagenoeg elke bewerking. Bel, mail of kom gerust langs in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Een greep uit ons glasassortiment

Isolatieglas (HR, HR+ en HR++)
Isolatieglas - de naam zegt het al - isoleert. Met dit glas blijft het 's winters binnen warm en 's zomers lekker koel. Glasservice IJsselstein vervangt en/of plaatst isolatieglas. Uiteraard nemen we het oude glas mee.

Hardglazen wanden en deuren

Hardglas is perfect toepasbaar in huis, kantoor of tuin. Het is sterk, stijlvol en perfect schoon te houden. We leveren elk formaat en alle diktes en bewerkingen.

Hardglazen deuren en afscheidingswanden

Dé perfecte manier om een ruimte (geluidsdicht) af te scheiden en toch een ruimtelijk gevoel te behouden.

Enkelglas

We leveren blank floatglas in diktes van 2 tot en met 15 millimeter.

Figuurglas

Figuurglas, ook wel privacyglas, laat licht door, maar is niet doorzichtig.


Hardglazen klepramen

Voorzetramen

Wilt u een extra raam plaatsen, maar mag of kunt u de bestaande ramen niet vervangen? Dan biedt een voorzetraam uitkomst. Glasservice IJsselstein levert voorzetramen op maat.

Koelkastruiten

Voor elk type koelkast leveren we een ruit of glazen legplank op maat. Vraag vrijblijvend een offerte aan en laat u verrassen door onze scherpe prijzen.

Douchedeuren en -wanden

Waarom zou u een compleet nieuwe douche moeten kopen als alleen de deur of wand moet worden vervangen?

Spiegels

Glasservice IJsselstein levert ook spiegels in elke maat.

Screenline

Zonwering en raamdecoratie in isolatieglas: duurzaam en beschermd tegen extreem hoge of lage temperaturen.

Ventilatieroosters