Salvage Noord-NederlandOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VSalvage Noord-Nederland
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Salvage Noord-Nederland
Kromhoutstraat 62
1976BM IJmuiden

tel: (023) 5364656

Extra informatie:

Salvage beschikt over professioneel personeel. Mensen die hun vak verstaan en weten hoe te handelen in noodsituaties.

Bij Salvage wordt de telefoon bemand door vakmensen die direct optreden, u geruststellen en weten hoe te handelen als de nood hoog is. Die telefonisch advies geven, wat te doen alvorens hun mensen er zijn.

Het hulpteam van Salvage is binnen een uur paraat. Dag en nacht. Overdag van Alkmaar tot Den Haag / Utrecht, 's avonds van Alkmaar tot en met de Bollenstreek, om daarmee de aanrijtijden te waarborgen.

Ruit- en inbraakschade

Wij verzorgen het inzetten van een nieuwe ruit en het vervangen van vernield hang- en sluitwerk. Wij houden alle actuele glassoorten op voorraad, om kapotte ruiten direct te kunnen vervangen. Wij repareren geforceerde deuren of kozijnen en leggen noodreparaties aan.

Snelle Stankverwijdering

Salvage weet snel en efficiënt penetrante geuren van (bijvoorbeeld) brandlucht af te breken en binnen enkele uren de lucht volledig te zuiveren, zodat uw woning of kantoor weer begaanbaar is.

Waterschade

Wij verzorgen het leegpompen van overgelopen riolering of volgelopen kelders of andere ondergelopen ruimten.


Salvage doet nog meer, ook zonder calamiteit kan Salvage u helpen!