Service Glasherstel Regio LeeuwardenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VService Glasherstel Regio Leeuwarden
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Service Glasherstel Regio Leeuwarden
Boedijnhof 83
1628SE Hoorn

tel: 0229 - 276554

Extra informatie:

Service Glasherstel Regio Leeuwarden is altijd bij u in de buurt

Met meer dan 180 met glas beladen wagens zijn onze glaszetters altijd bij u in de buurt. En dat is prettig als u verlangt dat wij snel bij u langskomen. Dat geldt vooral als u glasschade heeft, maar ook als u uw nieuwe isolatieglas zo snel mogelijk geplaatst wilt hebben. Omdat ons glasbedrijf veel mobiele wagens heeft en in elke provincie in Nederland vertegenwoordigd is, is dat een stuk service waar u op kunt rekenen.
Service Glasherstel Regio Leeuwarden werkt 24 uur per dag, 365 dagen per jaar

Wachten op het herstellen van uw glasschade duurt niet lang, want onze glaszetter werkt 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Iedere dag is de glaszetter bij u in de buurt aan het werk om isolatieglas, enkelglas, veiligheidsglas of andere glassoorten te plaatsen en glasherstel uit te voeren. Op die manier kunt u snel genieten van uw nieuwe glas en hoeft u niet lang te wachten totdat die vervelende schade is gerepareerd.