Keizer en Zn Schilderwerken BVOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VKeizer en Zn Schilderwerken BV
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Keizer en Zn Schilderwerken BV
De Bik 5
3828AM Hoogland

tel: 033-4808007

Extra informatie:

Al vier generaties lang werkt Keizer en Zn. Schilderwerken met passie aan het onderhoud-, nieuwbouw-en restauratieschilderwerk van vastgoedprojecten in de regio Amersfoort. Meer dan een eeuw schilderservaring heeft niet alleen gezorgd voor een goede naam op het gebied van vakmanschap, ook onze organisatiestructuur staat bekend om het snel kunnen anticiperen bij opdrachtverlening. Meedenken en juiste advisering richting onze opdrachtgevers hebben ons gemaakt tot een betrokken en betrouwbare partner.

Bij ons staat de opdrachtgever centraal. Persoonlijk contact, een vast aanspreekpunt, een zorgvuldige voorbereiding, overleg en het vakmanschap van onze medewerkers maken een snelle besluitvorming mogelijk.

Als ambachtelijk schilders- en afwerkingsbedrijf zijn wij in staat schilder- en glaszetwerkzaamheden op elkaar af te stemmen met oog voor detail. Vandaar dat wij naast complete nieuwbouw ook renovatie- en restauratie schilderwerken uitvoeren.

Heeft u glasschade? Onze glaszetters zijn 24 uur per dag inzetbaar. Bel 033 - 480 80 07