J G M Nijhuis SchildersbedrijfOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VJ G M Nijhuis Schildersbedrijf
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
J G M Nijhuis Schildersbedrijf
Berfloweg 61
7553JM Hengelo

tel: 074-2917806

Extra informatie:

J G M Nijhuis Schildersbedrijf is een professionele en gedegen schilder uit Hengelo Ov. Ons veelzijdige bedrijf heeft in de loop der jaren een goede reputatie opgebouwd met betrekking tot kwaliteit, flexibiliteit en persoonlijke service. Een open en persoonlijk contact met onze opdrachtgevers is hierin dan ook een bepalende factor.

Ons schildersbedrijf bestaat sinds 1969 en is een gerenommeerd bedrijf dat garant staat voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Als ervaren vakmensen gebruiken wij uitsluitend topmerken en materialen. Zo kunnen wij u te allen tijde het beste en duurzaamste resultaat garanderen.

Wij zijn meer dan alleen een schildersbedrijf. Op dit adres vindt u ook een verf- en behang speciaalzaak, waar u de laatste trends op gebied van verf en behang vindt. Wij beschikken over professionele verven voor de dhz-er en wij voorzien u graag van passend advies voor uw schilder,- of behangklus. Dus het is de moeite waard even langs te komen!

Kies voor de schilder uit Hengelo Ov die uw wensen voorop stelt. Geen schilderklus of behangwerk is ons te moeilijk. Wij voeren onze schilders-, behangwerkzaamheden, voor zowel particulieren als bedrijven uit en bij iedere opdracht is onze kwaliteitsgarantie gewaarborgd.

Neemt u voor meer informatie contact met ons op.