S & D Glas en SchilderwerkenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VS & D Glas en Schilderwerken
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
S & D Glas en Schilderwerken
Maarten van Heemskerkstr 4
5702XM Helmond

tel: 06-41092448

Extra informatie:

S & D Glas en Schilderwerken is een schilders en afwerkingsbedrijf dat gevestigd is in Helmond.
Wij zijn gespecialiseerd in het duurzaam vastgoed onderhoud zowel aan als in onroerend goed van particulieren, bedrijven, kantoren en instellingen. S&D glas en schilderwerken is een bedrijf met kwaliteit, flexibiliteit en service. Persoonlijk contact met onze opdrachtgevers is voor ons van groot belang en zorgt voor een open en prettige samenwerking.

Vanuit onze jarenlange ervaring kunnen wij onze opdrachtgevers adviseren en ondersteunen waarbij er vertrouwd kan worden op marktconforme prijzen en korte levertijden. 2 jonge ondernemers waarbij betrouwbaarheid, snelheid, creativiteit, klantgerichtheid en vakmanschap belangrijke speerpunten zijn!
Onze werkgebieden in Nederland zijn dat de Provincies Noord-Brabant en Limburg en in België de Provincies Antwerpen en Limburg.