Glasservice Vonk VOFOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VGlasservice Vonk VOF
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Glasservice Vonk VOF
Christiaan Huygensweg 20
3225LD Hellevoetsluis

tel: 0181-313203

Extra informatie:

Glasservice Vonk is een Glaszetbedrijf in de ruimste zin van het woord. Voor kapotte beglazing hebben wij een 24 uurs-storingsdienst. Tevens bent u bij ons aan het juiste adres voor spiegels, tafelbladen, glazen deuren, glas in lood, veiligheidsglas, geslepen glas, figuurglas en gestraald glas. Dit zijn enkele voorbeelden van wat wij voor u kunnen verzorgen.

Onlangs is onze showroom aan de Christiaan Huygensweg vernieuwd en u kunt er zelf uw keuze maken uit diverse soorten glas en spiegels. Ook voor het direct afhalen van glas kunt u bij ons terecht, in veel gevallen kunnen wij dit direct voor u op maat snijden.

Glasservice Vonk is inzamel punt voor Vlakglas Recycling Nederland. Dit houdt in dat wij alle soorten vlakglas inzamelen zonder daarvoor kosten in rekening te brengen.