Glashelder Roegiers Glas BVOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VGlashelder Roegiers Glas BV
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Glashelder Roegiers Glas BV
Schouwersweg 100
4451HT Heinkenszand

tel: 0113-577220

Extra informatie:

Schilder en glaszetter in Zeeland

Roegiers de Koeijer is een glas en schildersbedrijf gespecialiseerd in service en onderhoud, binnen en buiten.

Met zo’n 80 medewerkers onderhouden wij vastgoed aan de binnen en buitenkant. Wij schilderen vooral middels Just In Time Onderhoud (JITO). Onderhouden juist op tijd. Niet te laat zodat kosten te hoog worden, maar zeker ook niet te vroeg waardoor onnodig kosten worden gemaakt. U kent het wel. de vraag die wij vaak voorgelegd krijgen is mijn huis moet geschilderd worden. Vaak klopt dat dan ook, echter in de meest voorkomende gevallen is het slechts 60% van de onderdelen die onderhoud behoeven. Door onze zeer ruime ervaring in langdurig onderhoud van vastgoed kunnen wij dan ook een maatwerkadvies geven voor elk budget.

Naast het onderhoud verrichten we uiteraard ook interieurschilderwerkzaamheden waarbij we prachtige wandafwerkingen zeker niet uit de weg gaan. Indien wenselijk kunnen wij u helpen met kleur en materiaaladvies voor uw complete interieurplan. In onze werkplaats beschikken we over een spuitcabine van 64 m2. Hier kunnen we hout gronden, maar ook hoogglans lak spuiten. Van Kozijnen tot keukens, van klein meubilair tot binnendeuren.

Beglazing leveren en plaatsen we in de gevel, maar ook in het interieur als hardglazen deuren, wanden, puien enz. HR++ isolatieglas, al dan niet voorzien van veiligheidsruiten. Wij kunnen u er goed in adviseren. Wilt u ervaren hoeveel beter HR++ isolatieglas isoleert en dus bespaart ten opzichte van uw oude isolatieglas, kom eens langs naar onze showroom om het te ervaren. Heeft u een kapotte ruit, grote kans dat wij bij u komen via de verzekering. Inmiddels herstellen wij in Zeeland ca. 60% van alle kapotte ruiten 24 uur per dag en 365 dagen per jaar.

Mocht u meer willen weten over glas en schilderwerk dan kunt u op deze site naar de "projecten" kijken wat we doen of contact ons voor een geheel en gratis vrijblijvende expertise.

Glashelder Roegiers

Is uw glas gebroken en heeft u een nieuwe ruit nodig? Glashelder Roegiers levert nieuw glas op elke gewenste maat. Of het nu dubbel glas, HR-glas of enkel glas is.

Glashelder Roegiers heeft een 24 uurs-service zodat uw gebroken ruit of glazenpui zo snel mogelijk gerepareerd wordt, zelfs 's nachts als dat nodig is. U kunt onze dienstdoende glazenzetter bereiken op 0113-577220 (kies 1).

Van een douchewandje, hardglazen deur of een spiegel, tot het geheel beglazen van bijvoorbeeld het stadhuis Vlissingen, stadskantoor te Goes of jaarlijks ca. 700 woningen enkel glas vervangen door isolatieglas, niets wat betrekking tot beglazing heeft gaan wij uit de weg.

Naast het beglazen beschikken wij over een zeer professionele meldkamer die 24 uur per dag , 365 dagen per jaar op ons kan rekenen. Met een team van zo’n 17 glaszetters herstellen wij voor verzekeringsmaatschappijen, woningbouw coöperaties, gemeente, overheden, particulieren enz. dan ook ca. 60% van alle kapotte ruiten in Zeeland.

Wij stellen onze kennis over speciale glassoorten graag ter beschikking. Denkt u aan veiligheidsbeglazing welke letsel-, maar ook inbraakwerend toegepast kan worden. Ook op gebied van brandvertragende verf zijn wij steeds in staat u de nieuwste producten te leveren.

Of uw ruit op de begane grond of de 10e verdieping dient te worden geplaatst, voor ons is niets te hoog. Naast onze eigen twee mobiele kranen tot 12 meter hoog en andere tilhulpen beschikken we over partners die gewent zijn met ons samen beglazing op een veilige en arbo verantwoorde manier op grotere hoogten te plaatsen.