Besteman GlasOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VBesteman Glas
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Besteman Glas
Buysballotstraat 33
1703VK Heerhugowaard

tel: 072-5717791

Extra informatie:

Ik wil mezelf graag voorstellen; ik ben Patrick Besteman. Ik heb een glaszettersbedrijf; wat nu 19 jaar bestaat. Dit bedrijf is gestart in 1993 in Alphen aan den Rijn; waar ik 7 jaar met veel plezier heb gewerkt en gewoond.

Mijn werk bestond daar voornamelijk uit particulier renovatie werk en als onderaannemer werken voor bouwbedrijven. Na 7 jaar kreeg ik als Heerhugowaarder heimwee naar Noord-Holland, en vestigde mezelf met bedrijf in Heerhugowaard. Mijn werk bestaat voornamelijk uit nieuwbouw huizen beglazen voor aannemers uit de regio of elders. Ook renovatiewerk staat nog steeds op de agenda maar ook voor particulieren die een mooie glazen plaat achter hun fornuis willen of een prachtige hardglazen deur in de badkamer of woonkamer sta ik klaar. Particulieren kiezen steeds vaker voor een mooi glazen tafelblad of een mooie spiegelwand. Klein timmerwerk draaien we ons hand ook niet voor om, om b.v. een Velux dakraam te plaatsen op de zolder. Dus kortom grote ervaring en vakkennis op glasgebied.

U kunt bij ons telefonisch terecht voor een vrijblijvende afspraak en offerte.