Glas A de JongOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Glas A de Jong
Zuiderzeestraatweg 665
8094AR Hattemerbroek

tel: 038-3758398

Extra informatie:

Bij ons kunt u terecht voor alle voorkomende glaswerken. Wij werken voor particulieren en bedrijven. Of u nu 1 kapotte ruit wilt vervangen of alle glas in uw woning wilt voorzien van het juiste isolatieglas? U kunt bij ons terecht.
Ook voor het meten, plaatsen of alleen bestellen van bewerkt glas, spiegels of glas in lood kunnen wij u van dienst zijn.
In principe zetten wij alle soorten glas en hebben wij enkele glassoorten op voorraad. Bijzondere soorten glas kunnen wij altijd bestellen. Wij leveren alle soorten HR++ isolatieglas in alle afmetingen.
De verschillende soorten isolatieglas worden op maat voor u gemaakt. (en moet altijd besteld worden). Heeft u een vraag over een bepaald type glas, of levertijden? Neem dan telefonisch contact met ons op en u krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.