Glaszettersbedrijf BossenOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VGlaszettersbedrijf Bossen
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Glaszettersbedrijf Bossen
Pallasstraat 22
2024RB Haarlem

tel: 023-5274947

Extra informatie:

Glaszetterbedrijf Bossen is anno 1973 opgericht in Haarlem door dhr. M. Bossen. De eerste 5 jaar was het bedrijf een eenmanszaak die zich voornamelijk richtte op woningbouwcorporaties. In 1978 was het tijd voor de eerste uitbreiding, Ruud Bossen (zoon) werd bij de zaak gehaald.

Over de volgende jaren werd de naam Bossenglas steeds meer een begrip in Haarlem en omstreken. De naam Bossenglas staat synoniem voor goede service, kwaliteit en vakmanschap en doet dit tot op de dag van vandaag.

Met de inbreng van Ruud Bossen werd het klanten bestand ook flink uitgebreid, particulieren, verenigingen, bedrijven en diversen woningbouwcorporaties (PRE wonen, Ymere en Brederode) kunnen vandaag de dag allemaal tot tevreden klanten worden gerekend.

In 2003 heeft Ruud Bossen het bedrijf met succes van zijn vader overgenomen. In de 40 jaar dat het bedrijf reeds bestaat is het behoorijk gegroeid. Elke werkdag staat er een team van 4 professionals voor u klaar, echte vakmensen die u van alle mogelijke soorten glas kunnen voorzien.

Heeft u glasschade? Een groot of klein project? Elke klant krijgt van ons deskundig advies en een offerte op maat.

Wij leveren en plaatsen glas voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Glaszettersbedrijf Bossen staat voor vakmanschap met jarenlange ervaring dat van generatie op generatie is doorgegeven.

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, kunt u bij ons nu ook terecht voor spoedreparaties, 24 uur per dag, 7 dagen per week.