Gerritzen GlasOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Gerritzen Glas
Pastoorstraat 7/A
5971BZ Grubbenvorst

tel: 077-3661438

Extra informatie:

Is uw raam kapot? Of heeft u ander soort glasschade? Bij ons zit u goed voor kleine of grote glasreparaties. Wij herstellen de schade voor u zo snel mogelijk. Voor iedere soort schade hebben wij een passende oplossing. Neem contact op met Gerritzen Glas in Grubbenvorst.

Ons bedrijf is ruim 15 jaar actief in Limburg en omgeving. Het heeft in die tijd een prima reputatie opgebouwd bij particulier en bedrijf. Kiest u voor ons, dan garanderen wij u het volgende:

--Goed opgeleide vakmensen.
--Snelheid en efficiëntie.
--Flexibiliteit.
--Betrokkenheid.
--Goede communicatie en een eerlijk advies.

Als specialist op het gebied van glas in Grubbenvorst zijn wij niet alleen uw vakman voor het repareren van uw kapotte raam, ook plaatsen wij de meest uiteenlopende glassoorten.

Wij zijn ook uw glaszetter voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Gerritzen Glas beschikt over een groot leveringsprogramma waar u uit kunt kiezen. Deze wordt door onze leverancier Pilkington geleverd. Hiervoor hebben wij uitgebreide folders met prijzen beschikbaar. Hieronder ziet u een greep uit de glassoorten die wij plaatsen:


--Zonwerend glas.
--Isolatieglas.
--Brandwerend glas.
--Geluidwerend glas.
--Veiligheids- / beveiligingsglas.
--Zelfreinigend glas.
--Decoratief glas.
--Glassystemen.
--Spiegels (op maat).

Wilt u onze expertise inschakelen? Wij denken graag met u mee en bespreken samen de mogelijkheden.