Abeln Glas BVOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VAbeln Glas BV
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Abeln Glas BV
Wasaweg 14
9723 JD Groningen

tel: 050-5493200

Extra informatie:

Abeln Glas BV is al meer dan 40 jaar hét adres op het gebied van beglazing. Met 6 tot 10 ervaren vakmensen in dienst staat kwaliteit en service bij ons voorop. Wij zijn niet alleen specialist in het plaatsen van alle soorten isolerende beglazing maar ook hardglazen puien en deuren, veiligheidsglas en gelaagd glas wordt door ons vakkundig geplaatst.

Wij bieden een 24-uurs glasservice die tijdens kantooruren via ons kantoor wordt gecoördineerd en na werktijden door onze centrale meldkamer (www.serviceglasherstel).

Naast beglazing leveren wij ook draairamen, deuren en complete kozijnen van hout of kunststof. Ook aluminium kozijnen behoren tot de mogelijkheden. Uiteraard zijn alle kleuren uit de RAL-waaier mogelijk en zijn de variaties en opties eindeloos. Wij geven u graag objectief en vrijblijvend advies.