R Bethlehem Schilders- en GlasbedrijfOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
R Bethlehem Schilders- en Glasbedrijf
De Klok 18
8401CM Gorredijk

tel: 0513-462016

Extra informatie:

Een betrouwbare partner!

Vertrouwen, daar gaat het om bij schilderwerk. Als AF-erkend allround Fries schildersbedrijf zijn wij al bijna 45 jaar een betrouwbare partner voor het schilderwerk van alle vastgoed.

Wij leveren kwaliteit, werken volgens de nieuwste technieken, denken facilitair, zijn flexibel en komen afspraken na. Met onze meerjarenplanning behoudt uw pand zijn waarde en bespaart u kosten.


Meer dan kleurrijk schilderwerk!

Geen loze woorden. Als allround schildersbedrijf leveren wij ook vakwerk voor spuiten, behangen en glas. Zelfs uw meubels of keukenkastjes zien er na een spuitbeurt weer uit als nieuw, in de kleur die bij het interieur past.

Wilt u veranderen maar u weet niet hoe? Wij adviseren graag over kleur en stijl.


Over ons

In 1969 besloot Rink Bethlehem aan ‘t Weike in Gorredijk een schildersbedrijf te starten. Met de naam R. Bethlehem Schildersbedrijf was meteen duidelijk om wie het ging en waar het bedrijf voor stond. Door het leveren van vakmanschap, kwaliteit en service zorgde de toenemende naamsbekendheid voor een bloeiend bedrijf. Klantvriendelijk zijn kost niks, maar levert wel wat op!

Tweede generatie

In 2006 gaf Rink Bethlehem het stokje over aan zoon René. Partner Jantina is ook werkzaam binnen het bedrijf en is steun en toeverlaat, zowel voor als achter de schermen. Zij houdt zich onder andere bezig met kleur- en stylingadvies, acquisitie, personeelszaken en (sociale media) promotie. De tweede generatie werkt met veel enthousiasme met de nieuwste technieken.

Nieuwe locatie

In de loop der jaren groeide R. Bethlehem Schildersbedrijf uit tot een allround schildersbedrijf met verschillende specialismen zoals glasservice en spuitwerk. Het pand aan de Tolhûsleane bood op een bepaald moment te weinig mogelijkheden voor verdere uitbreiding. René en Jantina besloten tot nieuwbouw. Op een mooie zichtlocatie aan de Klok 18 in Gorredijk werd in april 2009 een modern, maar vooral functioneel bedrijfspand betrokken.


Showroom en spuitwand

Het bedrijfspand met showroom waar ook verf, glas, behang en alle aanverwante schilderproducten verkrijgbaar zijn, is echt een blikvanger. Alle kleuren verf en latex zijn verkrijgbaar. Mat dank aan de volautomatische verfmengmachine waarmee meer dan 90.000 kleuren kunnen worden gemengd. De mooie collectie behangboeken van gerenommeerde merken biedt volop keuze voor elke ruimte en elke smaak. Een aanwinst is de spuitwand voor kleinschalig spuitwerk. Hier krijgen oude meubels, keukenkastjes en andere voorwerpen een nieuw leven.

Leerbedrijf

De samenleving en zeker ondernemers hebben behoefte aan goed opgeleide vakmensen. En omdat de jeugd de toekomst heeft, is R. Bethlehem Schildersbedrijf al jarenlang leerbedrijf, zowel AF-erkend als erkend Savantis. De vele specialisten binnen het bedrijf geven graag hun kennis door aan een nieuwe generatie vakmensen.

Opdrachtgevers

Wij werken zowel voor de particuliere als de zakelijke markt. Zakelijke opdrachtgevers zijn onder meer: Provincie Fryslân, gemeenten, Natuurmonumenten, It Fryske Gea, aannemers, woningbouwvereniging Elkien en VVE’s, verenigingen van eigenaren.


Glaszorgen? Kies voor een erkend glaszettersbedrijf.

Als erkend glaszettersbedrijf plaatsen wij al jarenlang alle soorten beglazingen, vakkundig en zorgvuldig. Daarnaast leveren wij diverse glassoorten zoals blank float glas van 2 tot 5 millimeter, gelaagd glas en gefigureerde beglazingen. Uw glas wordt gesneden terwijl u wacht.

Wij leveren:

* Isolatieglas
* Enkelglas
* Brandwerendglas
* Veiligheidsglas
* Sierglas


Glasservice: Wij geven tien jaar garantie op isolatieglas

Isolatieglas met KOMO-keur

Wij leveren en plaatsen isolatieglas onder KOMO-keur volgens de huidige NEN- en NPR-normen. Isolatieglas behoort waterdicht te zijn. Condens en stof in de spouw zijn uit den boze. Wij geven tien jaar garantie op het volledig dicht zijn van isolatieglas.

Energie besparen

Besparen op energie en toch meer comfort? Vakkundig geplaatst isolatieglas maakt het mogelijk. Isolatieglas is er in vele soorten, van standaard tot het meest isolerende HR++glas. Hoe hoger de isolatiewaarde, hoe hoger de besparing op energie en hoe behaaglijker het woon- en werkcomfort. Bovendien verkleint het de kans op condens aan de binnenkant. Alle combinaties met geluidswerend-, zonwerend- en veiligheidsglas zijn mogelijk. Maar ook met gefigureerd glas.