Van Gog Geldropse GlascentraleOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VVan Gog Geldropse Glascentrale
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Van Gog Geldropse Glascentrale
Emopad 37 D
5663 PA Geldrop

tel: 040-2851098

Extra informatie:

Dit jaar bestaat de Geldropse Glascentrale van Gog maar liefst 25 jaar. In die tijd is deze voor bedrijven en particulieren een absoluut begrip geworden. In aanloop naar het jubileum heeft van Gog recentelijk een gloednieuw pand aan het Emopad 37 d betrokken dat uitstekend past bij de moderne en transparante manier waarop het bedrijf, na een bescheiden start in januari 1986, anno 2010 gerund wordt.

Wie het nieuwe pand aan het Emopad bezoekt komt eerst langs de receptie waarin zowel zoon Patrick als zijn echtgenote Dilaine o.m. de administratie van van Gog verzorgen. Onnodig te zeggen dat dan al een aantal door van Gog zelf geïnstalleerde glazen wanden en deuren gepasseerd zijn. De fraaie entree van het nieuwe bedrijfsgebouw ligt slechts een honderd meter verwijderd van de vorige locatie, het woonhuis met de daarachter gelegen bedrijfshal, van waaruit van Gog 15 jaar, vanaf 1995, met veel succes de glasmarkt bediend heeft.

Eigenaar Peer van Gog begon als kleine zelfstandige in het midden van de jaren ’80 met een zelf gefabriceerde aanhanger voor glasvervoer achter zijn personenauto. Het was de tijd waarin de vraag naar isolatieglas voor de woningbouw sterk stijgend was en het aanbod van glasspecialisten nog niet groot was. Met grote steun van zijn echtgenoot Door wist hij zijn bedrijf in korte tijd zo goed in de markt te zetten dat al na twee jaar verhuisd kon worden naar Hoog Geldrop 130. 6 jaar later werd opnieuw verhuisd.
Nu naar het Emopad waar een fraai woonhuis met kantoor en een vlak daarachter liggende bedrijfshal betrokken werd. Het was een mooie zichtlocatie en het logo met de drie wit-blauw-wit gestileerde G’s kreeg steeds meer bekendheid. Het bedrijf groeide gestaag maar zeker en in 2005 bestond het personeel al uit een team van 7 medewerkers. Waar in de beginjaren echtgenote Door voor iedereen de lunch verzorgde was het daarmee toch ook tijd geworden om de bedrijfsruimte achter het huis uit te breiden met een nieuwe kantine en een kantoor.
Nu, 5 jaar verder, was het tijd om een nog ruimer pand met bovenwoning te betrekken. Inmiddels heeft zich de derde generatie van Gog aangediend. Daardoor kon de kleindochter, en grote trots van Peer onlangs symbolisch de eerste steen leggen van het nieuwe bedrijfspand.

Grote klanttevredenheid.

De Geldropse Glascentrale mag er dan met de verhuizing qua onderkomen enorm op vooruit gegaan zijn maar de manier waarop het vak bedreven wordt is in feite, na bijna 25 jaar, nog steeds hetzelfde. Daarvoor zorgen een groot vakmanschap, opgebouwd door jarenlange ervaring, en grote klantvriendelijkheid en servicegerichtheid. Of het nu om een groot bouwbedrijf gaat of om een particuliere opdrachtgever, een samenwerking met glascentrale van Gog zal nog steeds tot grote tevredenheid leiden. Niet voor niets wisten in het verleden enorm veel particulieren maar ook zeer grote opdrachtgevers de weg naar van Gog te vinden. Onder de vele projecten waaraan van Gog gewerkt heeft zien we in Geldrop o.m. het opnieuw beglazen van de Rabobank en Peijnenburg maar ook de complete vervanging van zo’n 900 ramen van het Strabrechtcollege.

Buiten met hoogrendementsglas t.b.v. betere isolatie maar ook brandvertragende ramen aan de binnenzijde waarmee voldaan werd aan de laatste veiligheidseisen. Geldropse Glascentrale van Gog heeft ook een flink gedeelte van het prestigieuze appartementencomplex St. Cyr en het, na een rampzalige brand keurig herstelde en vernieuwde zalencomplex Hoog en Droog, van geluidwerend hoogrendementsglas voorzien. Ook buiten Geldrop heeft van Gog naam gemaakt. Bij het plan Molenhoek in Mierlo, bij het bekende warenhuis Sonnemans in Someren, bij de Incasso Unie en bij het PSV – Stadion in Eindhoven.

Voor alle vragen over glas.

De Geldropse Glascentrale van Gog werkt nauw samen met de grotere opdrachtgevers en met verzekeraars. Bij schade wordt meestal binnen twee uur herstel uitgevoerd of eventueel een tijdelijke noodvoorziening geplaatst. Maar ook bij nieuwbouw en renovatie wordt met succes contact opgenomen met van Gog. Naast bedrijven blijft echter ook ruimschoots de aandacht voor particulieren. Of het nu gaat om stormschade, het breken van een ruitje na vergeten van een sleutel of schade als gevolg van baldadigheid of inbraak. De Geldropse Glascentrale is specialist op het gebied van Thermopane, Isolatieglas en Aluminium schuifpuien/kozijnen. Ook voor spiegels, alle soorten gekleurd glas en op maat gesneden glas bent U er aan het goede adres. In voorkomende gevallen is er mogelijkheid voor verzekerde garantie gedurende tien jaar.

Een telefoontje naar 040-2851098 of een E-mail naar patrick@geldropseglascentrale.nl volstaat voor bedrijf en particulier om snel en adequaat geholpen te worden. Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om voor vrijblijvende informatie zelf een bezoek te brengen aan het kantoor aan het Emopad 37D.