Combi Glas Glashandel en ZetbedrijfOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VCombi Glas Glashandel en Zetbedrijf
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Combi Glas Glashandel en Zetbedrijf
’n Mös 10
7678 WC Geesteren

tel: 0546-632012

Extra informatie:

Combi Glas is opgericht op 1 mei 1992 door de heer Kreuwel in samenwerking met dhr. Oude Wesselink van Oude Wesselink Kunststoffen. In een huurpand aan de Langeveenseweg te Geesteren werd kleinschalig begonnen met het leveren en plaatsen van isolatieglas voor zowel de particulier als de aannemer. In 1996 is G. oude Wesselink in goede verstandhouding uit Combi Glas gestapt om zich verder te richtten op zijn eigen bedrijf waarna mevrouw Kreuwel is toegetreden tot de vennootschap. Na een aantal jaren vanaf het huisadres te werken is er grond aangekocht op het industrieterrein in Geesteren. Na een geweldige opening op 29 januari 1999 van het nieuwe bedrijfspand is het bedrijf in sneltreinvaart gegroeid. Beide zoons zijn in 2006 toegetreden tot de vennootschap zodat ook over de toekomst van het familiebedrijf kon worden nagedacht.

In middels werken er 13 mensen bij Combi Glas en zijn de werkzaamheden in de loop der jaren verder uitgebreid.

Onder het motto "samen staan we sterker" hopen we met elkaar een solide en betrouwbare partner voor u te zijn.