Jabo Glas-verf-behang VOFOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VJabo Glas-verf-behang VOF
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Aantal en afmeting ruiten
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Jabo Glas-verf-behang VOF
Dokter Holtropstraat 99
3851JH Ermelo

tel: 0341-554111

Extra informatie:

Welkom bij Jabo Glas-verf-behang VOF

Wij zijn een familiebedrijf van ouders op (schoon)zonen en (schoon)dochters sinds 1975 en zijn een enthousiast team. U kunt bij ons terecht voor ruitschade, isolatieglas, spiegels, hardglas, gelaagd glas, glas in lood, koelkastplaatjes, autospiegels, achterwanden voor keukens, hardglazen deuren, douchewanden en -deuren incl. beslag en planchetten incl. glasdragers.
Door onze jarenlange ervaring kunt u erop vertrouwen dat alles vakkundig wordt geplaatst.

Glas

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor div. opties voor glas. Dat varieert van een stukje glas van de voordeur tot een glazen wand in de badkamer of een windscherm in de tuin. In de winkel hebben we glazen wanden met daarop een breed scala aan figuurglas soorten. Wij hebben enkel glas, spiegel glas en gelaagd glas op voorraad staan. Koelkastplaatje kapot? Een belletje is voldoende om diezelfde dag nog een nieuwe te hebben. Dubbel glas is met een week binnen. Dit geldt ook voor spiegels en planchetten met slijpwerk voor bijv. de badkamer. Ook leveren wij glas in lood in alle soorten en maten, zowel in enkel als in dubbel glas.

Verf

Wij leveren de merken: Sikkens, Flexa, Wijzonol, Touwen, CWS, Cepe, Ceta Bever. Wij kunnen alle kleuren zowel in verf als in Latex leveren. Met onze verfmengmachine worden de kleuren gemaakt terwijl u wacht. Ook hebben wij fotospectrometer, waarmee wij bestaande kleuren van stoffen, keukenkastjes, behang etc. kunnen inscannen. Hierdoor kunt u uw verf goed afstemmen op de rest van de inrichting van uw huis.

Behang

Ook hebben wij een ruim assortiment behangboeken van o.a. Eiffinger, Casadeco, Noordwand, Rasch, A&S, BN Wallcoverings en Dutch. Er staan in de winkel div. boeken voor behang van huiskamers,slaapkamers en kinderkamers. Als u behang besteld is het meestal binnen twee dagen binnen. Wat helemaal van deze tijd is zijn de behang posters/wanden. Ook hiervoor hebben we div. boeken.