Glasservice/Glashandel Van Essen BVOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VGlasservice/Glashandel Van Essen BV
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Glasservice/Glashandel Van Essen BV
Hammerstraat 24
8161PH Epe

tel: 0578-613001

Extra informatie:

Sinds 1 juli 2001 zijn wij in Epe met een nieuwe glashandel begonnen. Eerst op kleine schaal, wat al snel uitgroeide naar een professioneel bedrijf wat werkt in de regio Apeldoorn/Zwolle. Wij zijn momenteel werkzaam met 6 medewerkers, die allemaal geruime ervaring hebben in de glasbranche. Door de korte structuur in ons bedrijf kunnen we alert reageren op de wensen van de klant.

Glasservice/Glashandel Van Essen BV probeert zich te richten op de particuliere sector en de kleinere woningbouw. In de bouwsector werken we vooral voor schilders en bouwbedrijven.

Wij voorzien uw woning van isolatieglas, plaatsen een douchedeur of herstellen uw breukruit. Ook leveren wij glas-in-lood werkzaamheden: zoals herstel van uw bestaande glas-in-lood ruit, ontwerpen glas-in-lood ruiten, glas-in-lood in isolatieglas. Kortom wij verzorgen het totale glaspakket. Voor uitgebreide informatie kijk onder producten.

Bijna alle soorten enkelglas zijn direct uit voorraad leverbaar, zoals floatglas, draadglas, gelaagd veiligheidsglas, plexiglas en vele soorten gefigureerd glas. Vaak kunnen wij dit glas in 1 à 2 werkdagen bij u monteren. Glasservice van Essen BV heeft ook een 24 uurservice waarbij wij dag en nacht bereikbaar zijn, zodat wij ook ’s nachts eventueel een noodvoorziening kunnen treffen.

Voor de renovatie van uw woning kunnen wij u vrijblijvend een glasheldere offerte aanbieden, waar wij de mogelijkheden toelichten. Ook bij plaatsing van nieuwe kozijnen verzorgen wij de beglazing. Indien gewenst maken wij een totaalofferte waarin ook de nieuwe houten kozijnen worden aangeboden. Isolatieglas kunnen wij in een superspoed traject binnen 5 werkdagen leveren. Voor normale bestellingen geldt een levertijd van maximaal 3 weken.
Voor de levering en montage van een hardglazen pui of deur bent u bij ons aan het juiste adres. Eventuele voorbeelden staan onder de link producten. Wij komen vrijblijvend bij u langs, meten de pui/deur in, maken een offerte en monteren de pui.

In onze werkplaats kunnen wij glas-in-lood voor u maken. Denkt u daarbij aan reparatie van uw bestaande glas-in-lood ruit. Maken van een glas-in-lood ruit naar eigen ontwerp. Tevens kunnen wij u een isolatieruit leveren welke is voorzien van glas-in-lood .
Als u een ruit of aan glas verwante artikelen wilt afhalen is dit mogelijk bij ons. In onze werkplaats zijn wij u graag van dienst.

Glasservice/Glashandel Van Essen BV beschikt over een Hoeflon compact kraan, een professionele tilhulp. Hiermee kunnen wij uw (grotere) ruiten op een veilige manier plaatsen. Deze mini-kraan is multifunctioneel inzetbaar door zijn compactheid. De kraan is ook te huren inclusief machinist. Neem contact met ons op voor de tarieven.