Mellink Schilders BVOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Mellink Schilders BV
Ribbeltsweg 39/A
7531BJ Enschede

tel: 053-4350779

Extra informatie:

Een bekende naam in Oost-Nederland. Geen verwaande kwasten. Nuchter. Met beide benen op de grond. Maar wel kleurrijk. Dat bewijst bijvoorbeeld onze referentielijst. Bij elke opdracht schilderen we het u niet mooier af dan het is. Wij houden van duidelijkheid. Vooraf. Zodat u achteraf voor louter aangename verassingen komt te staan. Goed schilderen is een kunst zeggen we. Natuurlijk moet u dat niet al te letterlijk nemen. Schilderen is vooral een vak. Een ambacht. Wat al onze mensen tot in de puntjes beheersen.

Ons bedrijfslogo maakt duidelijk dat wij een modern bedrijf zijn. We timmeren weliswaar al ruim 70 jaar aan de weg, maar we zijn helemaal van deze tijd. Net als Mondriaan die destijds ook zeer vooruitstrevend was met strakke lijnen en kleuren. Hetzelfde elan hopen wij uit te stralen in al onze werkzaamheden.

De naam Mellink is niet alleen bekend als schilders-, behang- en glaszettersbedrijf. Ook als stukadoor en afbouwbedrijf wordt steeds meer een beroep op ons gedaan. Het snel en adequaat uitvoeren van herstelwerkzaamheden wegens brand of waterschade is eveneens een belangrijke specialiteit van Mellink Schilders.

Het zal u duidelijk zijn: wij kunnen een breed pakket onderhoud aanbieden. Met vaste werknemers. Niet onbelangrijk want al onze mensen hanteren dezelfde hoge kwaliteitsnormen. Tot onze opdrachtgevers behoren o.a. semi-overheden, bankinstellingen, advocaten, notarissen, bedrijven, verenigingen van eigenaren en natuurlijk ook particulieren.