Karko Glashandel BVOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VKarko Glashandel BV
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Karko Glashandel BV
Hastelweg 141
5652CJ Eindhoven

tel: 040-2552046

Extra informatie:

In 1986 wordt Karko Glashandel bv opgericht door de Karel en Riek Klomp, de zoon Carlo Klomp was direct vanaf de eerste dag werkzaam bij z’n ouders, met het doel een glasbedrijf op te zetten gericht voor de particuliere markt, al snel bleek de particuliere markt te klein te zijn en zijn ons daarom ook gaan richten op nieuwbouwprojecten van klein tot groot.

In 2001 neemt Carlo na ruim 15 jaar in de montage te hebben gewerkt het bedrijf 100% over van zijn ouders, en bestuurd nu nog steeds het familiebedrijf met ca. 20 medewerkers.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een flinke speler in het produceren en monteren van beglazing bestemd voor de grotere nieuwbouwprojecten in Nederland, gemiddeld voorzien wij ca.