Wim Janssen BV Schilders en GlasserviceOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VWim Janssen BV Schilders en Glasservice
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Wim Janssen BV Schilders en Glasservice
Looierstraat 23
6921GR Duiven

tel: 0316-262015

Extra informatie:

Het betrouwbare schildersbedrijf uit Duiven

Ons schilders- en glasbedrijf uit Duiven is reeds meer dan 35 jaar gespecialiseerd in alle schilderwerk binnen en buiten voor particulieren en bedrijven onder meer in Duiven en omgeving.

Ambachtelijke schilder, stucadoor en glaszetter

Wim Janssen Schildersbedrijf en Glasservice staat al meer dan 35 jaar voor u klaar. Onze vakmensen leveren ambachtelijk kwaliteitswerk en zijn gespecialiseerd in:

•Alle soorten schilderwerk, zowel binnen als buiten
•Glaszetten, eigen glasservice
•Stucen van wanden en plafonds
•Plaatsen grip-strips op traptreden

Ons schildersbedrijf uit Duiven is reeds meer dan 35 jaar gespecialiseerd in alle binnen- en buitenschilderwerk, zowel voor particulieren als bedrijven in de omgeving van Duiven.

De betrouwbare vakman uit Duiven

Sinds het ontstaan van ons schildersbedrijf heeft Wim Janssen Schilders- en Glasbedrijf al velen appartementen en andere gebouwen verfraaid. Ons schilder- en lakwerk wordt uitgevoerd door schilders die ervaring hebben in alle soorten schilderwerk en coating.

Wij maken alleen gebruik van het beste materiaal, wat goed te zien is aan het resultaat. Wij bieden zowel standaard kant-en-klaar services, als werkzaamheden precies volgens de eisen van de klant.

De kern van ons team bestaat uit deskundige schilders. Al onze medewerkers zijn bekend met de basismethoden voor schilderen en coating.

Wij zijn kieskeurig wat betreft de materialen die we gebruiken. We weten uit ervaring dat het gebruik van merkproducten meer kleurechtheid en een mooier resultaat oplevert.

Schilder, stucadoor of glaszetter nodig?

De allround schilders van Wim Janssen garant voor kwaliteit door ambachtelijk vakmanschap. Hieronder vind je een korte beschrijving van onze diensten. Voor het bespreken van je wensen en de mogelijkheden bel je 0316 - 262 015 of stuur een bericht.

Onze diensten:

Je kunt bij ons terecht voor:

•Schilderwerk
•Stucwerk
•Wanddecoraties en ornamenten
•Spachtelputz en wandafwerking

Alle werkzaamheden worden gedaan volgens de laatste technieken. Wim Janssen Glas en Schildersbedrijf staat tevens voor netjes werken en een vertrouwensrelatie met zijn klanten.