Glasservice Express BVOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VGlasservice Express BV
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Glasservice Express BV
Pioniersweg 12
8251KN Dronten

tel: 0321-381185

Extra informatie:

Kleurrijk schilderwerk en heldere glasservice!
Uw huis, appartement of bedrijfsgebouw is het waard om er representatief uit te zien en goed te worden onderhouden. Dat draagt niet alleen bij aan het comfort nu, het betekent bovendien waardebehoud in de toekomst. Dat weten wij als geen ander. Onze ervaren vakmensen voeren uw onderhoudsproject dan ook met de nodige zorg uit.

Het resultaat is een langdurige relatie met veel van onze opdrachtgevers. Of dat nu een overheidsinstantie, een woningbouwcorporatie, een vastgoedpartij, een school, een particulier of een bedrijf is. Wij voeren uw opdracht uit met maximale aandacht voor kwaliteit.

Kleurrijk en helder

Schunselaar’s Schildersbedrijf en de Glasservice-Express zijn compleet in hun dienstverlening. Waarvoor kunt u bij ons terecht?

+ Kleuradvies
+ Schilderwerk
+ Afwerken wanden
+ Coating voor de vloer
+ Decoratieve technieken
+ Spuitwerk
+ Beglazing

Heldere glasservice met oog voor uw veiligheid

De Glasservice-Express van Schunselaar’s Schildersbedrijf, staat 7 dagen in de week, 24 uur per dag voor u klaar. Zo kunnen we snel en vakkundig bijvoorbeeld uw winkelruit, het glas in uw voordeur of uw isolatieglas vervangen. Het enige wat u hoeft te doen is ons gratis servicenummer 0800-0240123 bellen. Ons deskundige team herstelt in no time uw glasschade. Maar we zijn er niet alleen in tijden van nood. Ook voor ander beglazingswerk kunt u prima bij ons terecht.

Vakwerk in beglazing

De Glasservice-Express biedt een uitgebreid pakket aan producten en diensten. Van het aanbrengen van dubbele beglazing (HR-glas), spiegelwanden en geslepen glas tot aan hardglazen puien, vloerpotten en veiligheidsbeglazing. Wij hebben het voor u in huis. De beglazing is daarbij een middel. Bijvoorbeeld om geluid of vuur te weren, het energielabel van uw woning te verhogen en betere isolatie aan te brengen om zo energie te besparen.

Welke beglazing het ook is, we plaatsen het volgens de laatste normen van de overheid en kwaliteitsorganisaties zoals het Nederlands Normalisatie-instituut. De beglazing plaatsen gebeurt efficiënt, met oog voor uw en onze veiligheid. Kortom: we maken vakwerk van beglazing.

De plussen van de Glasservice-Express:

+ 24/7 beschikbaar
+ Snel en vakkundig
+ Slechts één gratis belletje
+ Al het beglazingswerk
+ Isolatie en energiebesparing
+ Specialist in folie
+ Vakwerk in beglazing
+ Zorg voor milieu: gebruik van hoogwaardige, milieuvriendelijke materialen en de juiste afvalstromen