Van Reenen GlasOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VVan Reenen Glas
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Van Reenen Glas
Pyriet 23
9207 GK Drachten

tel: 0512-541800

Extra informatie:

Uw glasleverancier

Sinds 1965 is Van Reenen Glas een vertrouwd adres in Noord Nederland. Wij leveren alle soorten beglazingen en materialen door heel Nederland. Glasmontage is mogelijk in Noord-Nederland maar ook buiten Noord-Nederland zijn wij actief, afstand is voor ons geen obstakel! Glasdiktes zijn bij ons mogelijk vanaf 2 mm tot 25 mm en afmetingen zijn mogelijk tot 6000 mm x 3210 mm. Wij doen zaken op basis van eerlijk en professioneel advies. Bel of mail voor een geheel vrijblijvende offerte en/of advies.


NU 20 JAAR GARANTIE OP ISOLATIEGLAS

Bij Van Reenen Glas krijgt u nu 20 jaar garantie op isolatieglas! De 20 jaar garantie geldt alleen voor glasmontage welke door Van Reenen Glas is uitgevoerd. Lees meer hierover op de pagina garantiebepalingen.

WAAROM KIEZEN VOOR VAN REENEN?

◾Meer dan 50 jaar ervaring
◾Hoge kwaliteitsgarantie
◾24-uurs service dienst
◾Snelle levertijden
◾Garantie op dubbelglas
◾Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Wie kwaliteit kiest, kiest Van Reenen Glas!

Van Reenen Glas is sinds 1965 een begrip binnen de glaswereld in geheel Nederland. Vanuit zijn bedrijf concentreert Van Reenen glas op het leveren in geheel Nederland, van alle glasproducten, gereedschappen en materialen. Voor de glasmontage van bouwglas producten en anderzijds voor in noorden van het land. Onze glasproducten, gereedschappen en materialen worden geleverd door gerenomeerde fabrikanten uit binnen en buitenland, maar een groot deel van deze producten wordt in eigen beheer geproduceerd.