vd Veenschilders GlasserviceOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
Vvd Veenschilders Glasservice
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
vd Veenschilders Glasservice
Rinaldostraat 12
6953CP Dieren

tel: 0313-414395

Extra informatie:

Kies voor vdveenschilders

Kies voor traditie in kwaliteit - Al meer dan negentig jaar lang

Zoekt u een full-service en modern schildersbedrijf? Zoekt u één adres voor:

--al uw binnen- en buitenschilderwerken
--beglazing
--onderhoudsprogramma’s
--behangen
--vloerafwerking
--gevelreiniging

Maak dan een afspraak met vdveenschilders. Een familiebedrijf dat in 2008 negentig jaar bestond. Ter gelegenheid van dit jubileum werd op 1 november van dat jaar een bijzondere ontmoetingsdag georganiseerd die bijna 2.000 bezoekers trok.

Met vdveenschilders haakt u aan op een traditie in kwaliteit; inmiddels vier generaties lang. Directeur Rens van der Veen trad in 1996 als vierde generatie van der Veen aan als bedrijfsleider. Voor particulier en bedrijf is vdveenschilders een vertrouwde en betrouwbare partner. Wilt u kunnen rekenen op de inzet van vakmensen die al hun kennis en vakmanschap inzetten op uw 'klus'. Kies dan voor vdveenschilders. Hoe groot of klein uw opdracht ook is.

Samenwerking met André de Roos versterkt ambachtelijke kwaliteit vdveenschilders

Er is goed nieuws voor eigenaren van historische panden en mensen die in hun moderne woning een monumentale uitstraling wensen. Voor het ambachtelijke schilderwerk, restauraties en bijvoorbeeld hout- en marmerimitaties of kalkverven kunnen ze nu ook terecht bij schildersbedrijf vdveenschilders in Dieren. Door de samenwerking die directeur Rens van der Veen met André de Roos is aangegaan, is het palet aan schilder- en afwerkingsmogelijkheden met veel ambachtelijke disciplines uitgebreid.

André de Roos is in Doesburg en omgeving geen onbekende. Menig monument in de karakteristieke Hanzestad kreeg via zijn ambachtelijke schildersvaardigheden een passende opknapbeurt. Door zich te verbinden aan het meer dan negentigjarige familiebedrijf van Rens van der Veen, komen tradities samen die elkaar zeker gaan versterken. Beide schilders hopen nog veel vaker dan nu al het geval is met de klassieke kleuren Ossebloedrood, Bentheimergeel en Grachtengroen of Monumentgroen aan de slag te gaan. Ze zijn er klaar voor om de historische panden, waar de gemeenten Doesburg en Rheden zo rijk aan zijn, met hun vakmanschap aan te pakken. Behalve de al genoemde technieken horen nu ook het repareren van glas-in-lood, letterzetten en vergulden tot het 'normale' aanbod.

Modern huis krijgt sfeervolle uitstraling.

De ambachtelijke kant van het schildersvak staat weer in de belangstelling en dat komt niet alleen doordat eigenaren van oude panden daar een beroep op doen. Steeds vaker klinkt ook de vraag om in moderne en nieuwbouwwoningen een klassiek ogend interieur te realiseren door het toepassen van oude technieken. De kunst van het marmeren of het aanbrengen van houtimitaties zijn daar passende voorbeelden van. Om een mooi schorseffect te bereiken hanteert de Roos de daskwast; een vaardigheid die tegenwoordig niet meer standaard in de schildersopleiding voorkomt. Imiteerde men vroeger hout en marmer om het dure eikenhout en de steensoort te besparen, tegenwoordig zijn de imitaties weer erg gewild vanwege hun decoratieve karakter en sfeervolle uitstraling.

GlansGarant, je hele huis straalt ervan

Tien jaar lang uw huis perfect in de verf, met een meerjaren onderhouds abonnement van GlansGarant. De oplossing voor elke woningbezitter die houdt van een huis in topconditie, zonder hoge uitgaven ineens. Vdveenschilders werkt met GlansGarant, bewezen kwaliteit uit de regio.

Kies voor kwaliteit

Specialisten voor u

Bij vdveenschilders werkt een team ervaren specialisten. Voor uw schilderwerken, glas is allerlei soorten en uitvoering, behangen, speciale vloercoatings en gevelreiniging bent u er aan het goede adres.

Steeds tot uw dienst

Het team bestaat uit schilders, leerling schilders, glaszetters en behangers. Steeds tot u dienst is hun motto. Met de meest moderne uitrusting en kwalitatief hoogwaardige producten staan ze voor u klaar om iedere klus vakkundig te klaren. Voor al uw vragen neemt u contact op met Rens van der Veen, directeur. Kiest u voor kwaliteit, dan is de keus voor vdveenschilders niet moeilijk.