Glasservice NoordOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VGlasservice Noord
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Glasservice Noord
Spanjaardwaard 43
5236XR Den Bosch

tel: 073-6417439

Extra informatie:

Glasservice Noord : Al sinds 50 jaar een gerenommeerd bedrijf in het snel en vakkundig herstellen van glasschade in de regio groot ‘s-Hertogenbosch.

Glasatelier van Opdorp: Glasmeester Joost van Opdorp maakt voor u bijzondere glasobjecten op maat. Of het nu gaat om het ontwerpen van een unieke glas-in-lood-decoratie, het plaatsen van een hardglazendeur ter verfraaiing van het interieur of het repareren van een glazen meubel. Deze projecten worden met hart en ziel en een hoge mate van deskundigheid in eigen atelier uitgevoerd.

Bij Glasatelier van Opdorp kunt u terecht voor boren, frezen en glasbewerken. Voor straalwerken, brandschilderen en glas- en spiegelobjecten. Voor glazen scheidingsdeuren, douchewanden en vloerdelen. Voor ontwerp of reparatie van glas-in-lood-ramen of glazen meubelobjecten. Glasmeester Joost van Opdorp ziet het als zijn vakmanschap om glas op een zo breed mogelijke schaal in te zetten. Zowel functioneel als decoratief.