van Zand Schilder en GlaszetterOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
Vvan Zand Schilder en Glaszetter
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
van Zand Schilder en Glaszetter
Rheezerend 90
7701BH Dedemsvaart

tel: 0523-615089

Extra informatie:

Welkom!

Van een modern schildersbedrijf verwacht u meer dan vakmanschap, kwaliteit en service. Er moet ook snel en accuraat worden ingespeeld op uw specifieke wensen. Met een gedisciplineerde aanpak waaruit begrip spreekt voor uw belangen en doelstellingen. Dit is het geval bij Van't Zand Schilders, gevestigd in Dedemsvaart. Van't Zand Schilders beperkt zich niet alleen tot schilderen, maar voert vele voorkomende werkzaamheden uit om in een accuraat en deskundig woningonderhoud te voorzien.

Wat doen wij?

Schilderwerk

Wij als schildersbedrijf verrichten alle schilderwerk voor particulieren, bedrijven en instellingen. Voor nieuwbouw- en onderhoudsprojecten en voor metaalconservering. Tot ons brede dienstenpakket behoort ook het verstrekken van uitstekend gedocumenteerde kleuradviezen.

Glasservice

De glasservice vormt een wezenlijk deel van onze dienstverlening. Naast het herstellen van glasschades zijn we uiteraard ook gespecialiseerd in het plaatsen van isolerende beglazingen. Meestal gaat dat om hoogrendementsglas, terwijl we bij restauratie- en renovatieprojecten ook voorzetramen toepassen. Bijzondere glassoorten die we plaatsen zijn onder meer veiligheidsglas (kogelwerend en gelaagd), zon- en geluidswerende beglazing, winkelpuien, spiegelwanden en hardglazen puien.

Wandafwerking

Naast het bekende sauswerk zijn er meerdere wandafwerkingen mogelijk zoals behangwerk, glasweefsel, kwartsen en de overige decoratieve methoden. Dit alles kunnen wij tegen zeer concurrerende prijzen en op een hoog niveau uitvoeren.

Wij kunnen u uitstekend adviseren over de verschillende mogelijkheden.