Johan Bakker GlasbedrijfOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VJohan Bakker Glasbedrijf
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Johan Bakker Glasbedrijf
Castricummer Werf 65
1901RV Castricum

tel: 0251-657321

Extra informatie:

Welkom bij Johan Bakker Glasbedrijf!

GLAS IS ONDERDEEL VAN UW INTERIEUR!!!!

Veel nieuws met toepassingen binnens- en buitenshuis.

Decoratieve beglazingen in interieur zijn niet meer weg te denken.

Kies bijvoorbeeld voor een opvallende of bescheiden kleur. Op en top hedendaagse decoratie:hardglas deuren, gekleurd of blank glas, spiegels, alles op glasgebied kunt u bij ons verkrijgen.

Bijvoorbeeld voor achterwanden van keukens, of complete badkamers met glaswanden, eventueel gedeeltelijk gezandstraald in strakke lijnen of ontwerpen naar uw eigen smaak. Achterwanden of schuifdeuren uitgevoerd in kleur, meubels met glasplaten of tafels van volglas. Bijvoorbeeld een mooie side-table voor in de kamer of hal, maar ook zandstraalwerkdecoratie op glas is bij ons mogelijk.Glashandel Johan Bakker heeft voor uw badkamer al direct 38 pasklare opstellingen, nisdouche, hoekdouche, de 5 hoekdouche, u-douche, en badwandoplossingen. U kunt ook terecht voor uw koelkast- glasplaat,of voor uw spiegel op maat, maar ook voor enkel- en isolatieglas, figuurglas, veiligheidsglas noemt u maar op.

Het inmeten doen wij voor u, meten is met glas millimeterwerk, dus meten is weten.

METEN IS WETEN!!!!!!

Dat kunnen wij alleen maar bevestigen. Glas is een uniek product, zeker als alles op maat is gemaakt, en daarna door middel van verhitten en gecontroleerd afkoelen is 'gehard'. Na dit traject kunnen wij het glas 'veiligheidsglas' noemen. Kenmerken van veiligheidsglas, is dat het niet (zoals bijvoorbeeld hout) nog aan te passen is, door er een stuk vanaf te snijden, of te slijpen. Meten is millimeterwerk! Glashandel Johan Bakker heeft hier mensen voor, die weten waar ze op moeten letten. Kennis en ervaring zijn de belangrijkste eigenschappen bij dit begintraject. Om eventuele problemen voor te zijn verzorgen wij, op locatie, het inmeten.

Profel kozijnen

Deze kunnen geleverd worden in aluminium, kunststof of houten uitvoeringen. Wij hebben diverse modellen in onze showroom staan. Deze kunt u altijd komen bekijken, voor de zekerheid wel even bellen of er iemand aanwezig is.

U kunt Johan altijd bellen om een afspraak te maken, om bij u thuis de situatie te bekijken en diverse mogelijkheden een vrijblijvende offerte voor u te maken. Tel.nr. 0251- 657 321.