Tien Schilder- Glas- Afbouw Bunnik VOFOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VTien Schilder- Glas- Afbouw Bunnik VOF
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Tien Schilder- Glas- Afbouw Bunnik VOF
Rumpsterweg 18/1
3981AK Bunnik

tel: 030-6562838

Extra informatie:

Tien Schilder- Glas- Afbouw Bunnik VOF is een onderhoudsbedrijf dat de mogelijkheid biedt om werkzaamheden te combineren. Dit voorkomt onnodige moeite en verwarring als er meerdere werkzaamheden gedaan moeten worden door verschillende bedrijven. 10SGA heeft al meer dan 25 jaar praktijkervaring in het vak. Het bedrijfspand is gevestigd in Bunnik maar wij werken bij alle dorpen en steden binnen een straal van ongeveer 10km rond Bunnik, hieronder vallen onder andere de plaatsen Bunnik, Odijk, Werkhoven maar ook Utrecht, De Bilt, Zeist, Driebergen en Houten. Door onze beperkte werkregio blijven onze reistijden kort en hebben wij over de jaren een hechte klantenkring opgebouwd, graag willen wij deze kring uitbreiden door ook u van dienst te zijn. Het kan zo zijn dat wij u op voorhand niet kunnen overtuigen van de kwaliteit van ons werk, daarom nodigen wij u graag uit om de recensies te lezen van bestaande klanten, de recensies zijn te vinden op onze website.

Tien Schilder-Glas-Afbouw is sinds de oprichting (1985)van de AF Erkenningsregeling actief lid van deze kwaliteitsregeling. De reden hiervoor is dat wij ons willen onderscheiden in de markt op basis van kwaliteit en garantievoorwaarden voor u als klant. Ook doen wij graag mee aan de klant tevredenheidsonderzoeken en zijn hierbij koploper op het aantal beoordelingen en het gemiddelde cijfer.

Om de werkzaamheden voor u zo soepel mogelijk te laten verlopen leveren wij verschillende service bij het werk. Zo heeft u bij ons:

Een vaste uitvoerder als aanspreekpunt
Vlotte afwerking door werken in teamverband
Betrouwbaar Nederlands personeel
Keetwagen met toilet
Schone opleveringservice
Altijd bereikbaar voor vraag en antwoord
Gratis gebruik van inpak/verhuisdozen
Actieve stofafzuiging bij binnenwerk
Eigen showroom
Garanties

Duidelijkheid schept vertrouwen, daarom vertellen wij op voorhand hoe de weg van intake naar uitvoering eruit ziet. In het kort werken wij in drie fases. In de eerste fase wordt het contact gelegd en de eerste offerte uitgebracht, in de tweede fase wordt de offerte definitief goedgekeurd en de derde fase is de uitvoering.

Voor aanvullende informatie over Tien Schilder- Glas- Afbouw Bunnik VOF kijk dan vooral even op onze website, daar kunt u alle nodige informatie vinden en contact met ons opnemen. Wij horen graag van u.