Siepel BorgerOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VSiepel Borger
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Siepel Borger
Drouwenerstraat 10
9531JZ Borger

tel: 0599-235536

Extra informatie:

Siepel Borger richt zich al ruim 30 jaar op het leveren en plaatsen van WERU kunststof ramen en deuren. Daarnaast leveren wij alle soorten glas, waaronder het veel gebruikte Hoog Rendement isolatieglas. Wij zijn erkend glaszetter!
Wij leveren en plaatsen ook schuif- en winkelpuien. Deze zijn zowel in kunststof als in aluminium uit te voeren. Tevens kunt u bij ons terecht voor buitenzonwering, rolluiken, horren en gevelbekleding.

Siepel Borger is graag bereid bij u thuis de maat te nemen, u een gedetailleerde offerte te maken, alles naar uw persoonlijke wensen te bestellen en enkele weken later vakkundig, snel en zonder rommel te monteren.

Service is een begrip waar ons bedrijf bekend om staat. Bij ons geen loze beloften, maar altijd een oplossing waar u tevreden mee bent.

Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom (ook 's avonds), of kom op zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur.
Showroom: Hunebedstraat 5a, Borger
Geopend: 's zaterdags 10.00 uur - 16.00 uur en op afspraak.